Son Dakika
SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE ALTERNATİFLERİ KOÇTAŞ’TA

SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL HEDİYE ALTERNATİFLERİ KOÇTAŞ’TA

Koçtaş, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini özel hissettirecek ve bu özel günde kalıcı bir anı bırakacak hediye alternatifi arayanların ilk adresi oluyor.  

Koçtaş, hem sevdiklerini özel hissettirmek hem de uygun fiyatlarla kalıcı bir hatıra bırakmak isteyenler için en kullanışlı hediye seçeneklerini bir arada sunuyor. Sevdiklerinin ihtiyacına yönelik bir hediye vermek ya da sevdikleriyle keyifli anlar geçirmek isteyenler için çok çeşitli dekorasyon ürünleri, kamp ürünleri, hobi ürünleri ve çok daha fazlası Koçtaş’ta…

Kendi emekleri ile tasarladıkları bir hediyeyle sevgilerini anlatmak isteyenler; Koçtaş’ta bulunan hobi boyaları, fırça ve aparatları, hobi makineleri ve hobi boyama ürünlerini kullanarak yaratıcılıklarını gösterebilir veya yaşam alanlarını güzelleştirecek tablo, çerçeve ya da dekoratif objeler arasından seçimini yapabilir.

Sevdiklerinin ihtiyacına yönelik bir hediye vermek ya da sevdikleriyle doğada keyifli anlar geçirmek isteyenler ise Koçtaş’ta bulunan kamp ürünlerini inceleyebilir. Sevdikleriyle doğada vakit geçirmek isteyenler çadırdan kamp sandalyesine, katlanır kamp masasından katlanır piknik setine kadar aradıkları her şeyi Koçtaş’ta bulabilir.

Oyun sever sevgililer için oyuncu klavyesi, oyuncu mikrofonlu kulaklık, oyuncu koltuğu ve bluetooth hoparlör gibi hediye seçenlerine de Koçtaş’tan ulaşılabilir.

Sevgililer Günü için alternatifli hediye seçenekleri en uygun fiyatlarla Koçtaş mağazalarıkoctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

KOÇTAŞ, ÖZEL MARKALI ÜRÜNLERİNİ ‘KOÇTAŞ BASIC’ ADIYLA SATIŞA SUNDU

KOÇTAŞ, ÖZEL MARKALI ÜRÜNLERİNİ ‘KOÇTAŞ BASIC’ ADIYLA SATIŞA SUNDU

  En iyi ürünleri en uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Koçtaş, bu stratejisi doğrultusunda özel markası …