Son Dakika
Dolap ile Kasım kampanyalarında ikinci el rüzgarı

Dolap ile Kasım kampanyalarında ikinci el rüzgarı

İkinci el sektörünün lider uygulaması Dolap, Kasım kampanyaları ile ikinci elde indirim rüzgarı yaşatacak. Trendyol’un “Süper İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” kampanyalarını ikinci ele taşıyan Dolap’ta yüz binlerce üründe yüzde 70’e varan indirimler kullanıcıları bekliyor.

2018  yılında Trendyol bünyesine katılan ve ikinci el ürün pazarının Türkiye’de lider platformu haline gelen Dolap, gerçekleştireceği “Süper İndirim Günleri” ve “Efsane Günler” kampanyalarıyla elektronik, kadın-erkek giyim, bebek-çocuk, ev yaşam kategorilerinde binlerce markada ve yüz binlerce üründe yüzde 70’e varan fiyat avantajları, indirim kuponları, saatlik ekstra teklifler ve bedava kargo fırsatları sunacak.

60 milyonun üzerinde ürünün yer aldığı Dolap, Kasım kampanyalarıyla satıcıların satışlarını hızlandırıp artırmalarına destek olurken, kullanıcıların yeni, etiketli ve lüks ürünlerin de yer aldığı yüzbinlerce ürüne ulaşmalarını sağlayacak. Dolap, bu kampanyalarda platformdaki bireysel satıcıların yaptığı indirimlerin yanı sıra sunduğu ek indirimler ve ekstra avantajları da kullanıcılarla buluşturacak.

Dolap’tan sat, Trendyol’dan yenisini al

Dolap, Trendyol’dan alınan ürünleri de tek tıkla kolayca satışa çıkarma imkanı sunuyor. Kullanıcılar, Trendyol ‘Siparişlerim’ alanında ürünlerin yanında yer alan Hızlı Sat butonuna tıklayarak satmak istediği ürünü seçebiliyor, fiyatını belirleyip Dolap üzerinden satabiliyor. Böylece, iade süresi dolan ya da artık kullanılmayan ürünlerini değerlendirip, Dolap ya da Trendyol’da arzuladıkları ürüne para harcamadan sahip olabiliyor.

Pazarlama ve eğitim desteği

Dolap, güçlü pazarlama iletişimi desteğiyle satıcıların ürünlerini daha fazla müşteriye ulaştırmalarını ve bilinirliklerinin artmasını sağlıyor. Kasım kampanyaları özelinde eğitim içerikleri de hazırlayan Dolap’ta kullanıcılar ‘Satış Merkezi’ ve ‘Bana Özel’ sayfalarından haftanın öne çıkan kategorileri, öne çıkarma hakkı en sık sorulan sorular ve satış arttırma ipuçları gibi içeriklere ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

Dolap’a, Dolap uygulamasından veya Trendyol’daki “Al&Sat&Kazan” alanından erişilebiliyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

Yenilikçi ve teknolojik ürünlerle hayatı kolaylaştıran Siemens Ev Aletleri’nin vazgeçilmezi olan Siemens EQ300 Tam Otomatik Kahve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir