Son Dakika
ZUBİZU’dan Sevgililer Günü’ne Özel Ayrıcalıklar

ZUBİZU’dan Sevgililer Günü’ne Özel Ayrıcalıklar

500’ün üzerinde seçkin marka ile 15 binden fazla noktada; modadan ev-yaşama, teknolojiden beyaz eşyaya, aksesuardan ayakkabıya birçok sektörde yüzde 40’a varan indirimler, çekilişler ve iki kat puan kazandıran ZUBİZU’ya özel kampanyalar alışveriş severleri bekliyor.

ZUBİZU ile CarrefourSA Alışverişleriniz Mile Dönüşüyor

ZUBİZU ile CarrefourSA’dan yapacağınız alışverişler Miles&Smiles miline dönüşüyor, kazandığınız miller sizi Türk Hava Yolları’yla istediğiniz yere uçuyor. ZUBİZU ile Şubat ayı boyunca 300 TL ve üzeri CarrefourSA alışverişleriniz Türk Hava Yolları’nda harcadığınızın 2 katı kadar mile dönüşüyor.

ZUBİZU restoranları Sevgililer Günü’nde de Yanınızda

Sevgililer Günü’nü evde kutlamanız için ünlü restoranlarda ZUBİZU indirimleri ve gel-al servisiyle siparişlerinizi verebilirsiniz. Bebek Baylan, Kaşıbeyaz Bosphorus, Levent Sushi, Markus ve Sanayi 313 restoranlarında ZUBİZU’ya özel %10 indirim üyelerini bekliyor.

ZUBİZU, üyelerine sunulan indirimlerden yararlanarak hem istediğiniz ürüne ZUBİZU’ya özel ayrıcalıklarla sahip olabilir hem de Sevgililer Günü’nün yaklaştığı bu günlerde sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz.

Altınbaş.com’dan seçili pırlanta ürün alışverişlerinde %20, altın ürün alışverişlerinde %10 indirim, Arçelik mağazaları ve online alışverişlerinde seçili TV, buzdolabı ve küçük ev aletlerinde toplamda 350 TL’ye varan indirim, Beko mağazaları ve online alışverişlerinde seçili ürünlerde 350 TL’ye varan indirim, Desa’ da size özel ayrıcalıklar, D’S Damat mağazalarında Sonbahar-Kış sezon alışverişlerinde %60’a varan indirime ek %10 indirim, English Home mağazaları ve online’da tüm indirimlere ek her 500 TL ve üzeri alışverişe özel 100 TL indirim, Gülaylar mağazaları ve online’da yer alan altın ve pırlanta takılarda tüm indirimlere ek özel %10 indirim, Gürgençler mağazaları ve online’da yeni Ipad Pro toplam 800 TL indirimli, Grundig’in seçili TV modellerine özel 300 TL indirim, Lufian online’ da 50 TL indirim, Miniso’ da 25 TL indirim, Rowenta online’da %15 indirim, So Chic mağazaları ve online’da yapacağınız alışverişlerde %15 indirim, Süvari mağazalarında triko, ceket ve montlarda %15 indirim, Vitruta’ da %20 indirim ve çok daha fazla marka ZUBİZU sahipleri ile çok özel ayrıcalıklarla ve indirimlerle buluşuyor.

Sevgililer Günü Alışverişlerinde 100 TL CarrefourSA Puan Hediye

ZUBİZU üyeleri kampanyanın geçerli olduğu markalarda yaptıkları 150 TL ve üzeri harcamalarda CarrefourSA puan hediye kazanacak.  28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya kapsamında Altınbaş, Arçelik, Atelier Rebul, Avec, Beko, D’s Damat, Damat Tween, D&R, Desa, English Home, Goldmasterhome.com, Grundig, Gülaylar, Gülsha, Gürgençler, Kahve.com, Kiehl’s, Lancome, Lufian, Marks & Spencer, Miniso, Nocturne, Nuxe, Penelope, Reebok, Rowenta, Samsonite, Sephora, Sinoz Kozmetik, Sixt, So Chic, Süvari, Tumi, Under Armour, Vakko, Vakkoroma, Vestel, Watsons ve WMF gibi daha birçok seçkin marka ZUBİZU kullanıcılarını bekliyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye ZUBİZU uygulamasından ulaşabilirsiniz.

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

Yenilikçi ve teknolojik ürünlerle hayatı kolaylaştıran Siemens Ev Aletleri’nin vazgeçilmezi olan Siemens EQ300 Tam Otomatik Kahve …