Son Dakika
Tüm Türkiye’ye 5 il kala Domino’s 600. şubesini hizmete açtı!

Tüm Türkiye’ye 5 il kala Domino’s 600. şubesini hizmete açtı!

Bundan tam 25 yıl önce Ulus’ta bir restoranda başladığı yolculuğunu yaygın şube ağı ve sürdürülebilir başarıyla yürüten Domino’s, 600.şubesini İstanbul Başakşehir’de açtı. 12 bin çalışanıyla halihazırda 76 ilde bulunan kuruluş, 2022 yılında 81 ilin tümüne ulaşarak hem ülkemiz insanına hem istihdama hem de ekonomiye katma değer sağlamaya devam edecek.

 

Türkiye’de evlere servisin öncüsü Domino’s, ülkemizin dört bir yanına ulaşma hedefiyle şubeleşme atağını sürdürüyor. Şubeleriyle ülkemizin 76 ilinde bulunan kuruluş, 2022 yılında 81 ilin tümünde var olarak ve Mahallenin Pizzacısı misyonunu koruyarak tüm Türkiye’yi kucaklayacak.

 

Ülkemizde faaliyete başladığı 1996 yılı itibariyle pizza lezzetinin kent kültürünün bir parçası haline gelmesini sağlayan ve yepyeni bir pazar yaratan Domino’s; 2019 yıl sonundan bugüne toplamda 80 şube açmayı başardı ve yaklaşık 1.600 kişilik istihdam yarattı. 2020 yılının başından itibaren dijital kullanımının artması ve değişen tüketici davranışlarına göre yön verdiği yatırımları sayesinde olağanüstü pandemi koşullarına rağmen dijital performansını yukarıya taşıyan Domino’s, toplumdan aldığını topluma vermek yönündeki sosyal değerleriyle, sorumlu marka olma anlayışından asla ödün vermedi. Dijital kanallarında kullanıcı deneyimini optimize etmek yönünde 2020’de hızlanarak, aynı yıl dijital kanallardan satış hacmini %35 oranında yükseltti. 2021 yılında %65 büyüme ile devam eden kuruluş, bugün Türkiye’deki  toplam 600 restoranıyla yılda 45 milyon adet pizza, pizza dahil 130 milyon adet ürün satıyor ve 12 bin kişinin geçimini sağlayarak ekonomiye can suyu oluyor.

 

Ürün inovasyonu, uygun fiyat / kampanya yönetimi, dijital kanal ve kullanıcı deneyiminin geliştirilmesi, kesintisiz teknoloji yatırımı gibi ilkelerle müşterilerinin mutlu anlarını çoğaltmanın temel hedefleri olduğunu belirten DP Eurasia Group CEO’su Aslan Saranga, “Domino’s olarak, başarı hikayemizi ülkemizin her ilinde var olma hedefiyle sürdürüyoruz. Bu hedefe adım adım yaklaşırken, 600. şubemizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Biz, içinde bulunduğumuz topluma hizmet ederken değer üretmek gibi bir vizyonla hareket ediyoruz. İstiyoruz ki Edirne’den Kars’a, ülkenin dört bir yanında yaşayan her yaş grubundaki insan, ürünlerimizle tanışsın, onların gülümsemesine bir de biz vesile olalım. Ulaşılabilir fiyatlarımızla, açtığımız her şube daha çok insanımıza dokunmak anlamına geliyor. Paylaşım kültürünü desteklemek, örnek bir kurumsal yapı organize etmek anlamına geliyor. Diğer yandan şubemizle birlikte artan iş hacmine paralel olarak bir istihdam açığı oluşuyor. Tek bir şube 20 kişiyi istihdama dahil etmek demek, ülke ekonomisine dayanak olmak demek. 2022 yılında 81 ilin tümüne şubelerimizle ulaşmış olacağız. Bu yolla, Türkiye’nin ve Türk insanının yanında olmaya devam edeceğiz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Domino’s Türkiye Pizza Günleri başladı!

Domino’s Türkiye Pizza Günleri başladı!

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği gün geldi, Domino’s Türkiye Pizza Günleri başladı. 10 Haziran’da başlayan ve 20 …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir