Son Dakika
Sarkma ve Kırışıklıklarla FOREO BEAR ile Mücadele Edin

Sarkma ve Kırışıklıklarla FOREO BEAR ile Mücadele Edin

Yaş almak hem bedenimizde hem de cildimizde bazı farklılıklara neden oluyor. Bunun en gözle görünür örneği ise ciltte meydana gelen kırışıklıklar ve sarkmalar… Ancak yine de ciltteki sarkmaların ve kırışıklıkların tek sorumlusu yaşlanmak değil. Yaşam şekli, genetik faktörler ve yanlış beslenmenin etkisiyle yüz bölgesinde sarkmalar meydana gelebiliyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da microcurrent teknolojili, yaşlanma karşıtı evde profesyonel bakım cihazı BEAR ile cilt sarkmalarıyla estetik müdahalelere gerek kalmadan mücadele edilmesine yardımcı oluyor.

 

Cilde iyi bakmak her yaşta önemli. Ancak belirli bir yaştan sonra ciltte yaşlanma etkileriyle daha sık karşılaşıldığını da unutmamak gerekiyor. Özellikle 25 yaş itibariyle kolajen üretiminin azalması ve ciltteki elastikiyet kaybı, önlem alınmadığı takdirde ilerleyen dönemlerde kırışıklık ve sarkma problemleriyle karşılaşılmasına neden olabiliyor. Özellikle boyun ve yüz bölgesinde cilt sarkmalarıyla karşılaşılabiliyor. Bu durumun temel kaynağı zamanla ciltteki kolajen üretiminin azalması ve elastikiyet kaybının artması olarak gösterilebilir. Ayrıca kırışıklıkların ve sarkmaların tek sebebi yaş alma da değil, genetik faktörler, beslenme alışkanlıkları, düzensiz uyku, aşırı stres, çok sık ve düzensiz kilo alıp verme gibi pek çok konu da cilt sarkmasının sebebi olabiliyor. Sebebi ne olursa olsun, cilt sarkmalarını yavaşlatmak mümkün! Üstelik cilt sarkmalarıyla mücadele etmek için de ameliyat masasına yatmanız da gerekmiyor. Cerrahi bir müdahale olmadan da cilt sarkmalarıyla mücadele edebilirsiniz. Öncelikle beslenme, uyku, stres ve çevresel faktörler gibi cilt sağlığını doğrudan etkileyen konularda dikkatli olmak gerekiyor. Sağlıklı beslenme, düzenli uyku ve stressiz yaşamın cildinize iyi geldiğini unutmamakta fayda var. Genetik faktörler ve yaşlanma etkileriyle mücadele konusunda da İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’nun evde yaşlanma karşıtı profesyonel bakımına güvenebilirsiniz. Devrim niteliğindeki FOREO BEAR cihazı, yaşlanmanın cilde etkilerini microcurrent (mikro akım) teknolojisiyle engelleyebiliyor. Mikro akım teknolojisi, cilde vücudun doğal süreçlerini taklit eden mikro elektrik akımları göndererek kolajen üretimini artırıyor, ciltteki elastin onarımını ve sıkılaşmayı sağlıyor. Bu sayede ince çizgiler ve kırışıklıkların altındaki yüz kasları uyarılıyor ve daha sıkı ve şekillenmiş bir görünüme kavuşuluyor. Dünyanın en etkili ve güvenilir mikro akım teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, profesyonel bakımı eve taşıyan üstün teknolojileriyle cildin zamana karşı mücadelesinde en büyük destekçisi olmayı başarıyor.

“FOREO BEAR ile yaş almaktan korkmuyorum”

FOREO BEAR’ı memnuniyetle kullandığını açıklayan Sporcu Ece Bilgin, BEAR deneyimiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: “FOREO BEAR cihazı, cilt sarkması problemleri için evde kullanılabilecek bir mucize. Marka 6 haftada gözle görülür şekilde değişim vadediyor ancak birkaç haftalık kullanımda dahi ciltteki lifting etkisini gözlemleyebiliyorum. Uzun vadede cildimde yaratacağı farkları görmek için de can atıyorum. Sadece yaşlanma için de değil, özellikle kilo verme sürecindeki kişilerin de yüzlerindeki sarkmaları toparlamaları için BEAR’ı öneriyorum. Vücudumun sağlığı için nasıl spor yapıyorsam, artık yüzümün sağlığı için de FOREO BEAR ile cilt egzersizi yapıyorum. FOREO BEAR ile ben artık yaş almaktan korkmuyorum!”

 

 

Yaşlanma karşıtı mikro akım teknolojisi

Yüz fitness’ında devrim yaratan, egzersiz ve bakımı bir arada sunan mikro akım yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, en son teknolojilerden yararlanılarak geliştirilen tasarımıyla cildin yaşlanma etkileriyle mücadele etmesini kolaylaştırıyor. Microcurrent (mikro akım) teknolojisinden yararlanan BEAR’ın gelişmiş mikro akımları, yüz kaslarınızı şekillendirmek, cildi sıkılaştırmak ve kırışıklıkların görünümünü hafifletmek için vücudun hücresel seviyedeki elektrik akımını taklit ediyor. Bu sayede kolajen üretimi artıyor ve elastin onarımı gerçekleşmiş oluyor. Patentli T-Sonic™ titreşimleriyle de boyun ve yüz bölgesindeki 69 kası çalıştıran masaj uygulayan cihaz,  gözeneklerdeki kan dolaşımını hızlandırarak, ciltteki toksinlerin uzaklaşmasına yardımcı oluyor. 10 farklı mikro akım yoğunluğu ile de tercihe göre kişiselleştirilebilen BEAR, Anti-Shock System™’i ile de cildin dayanıklılığını ölçerek verilen mikro akımların yoğunluğunu ayarlayabiliyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

FOREO LUNA 3 Plus, Termo Cilt Temizliği ve Mikro Akım Teknolojisiyle Bakım Rutinini Farklı Bir Boyuta Taşıyor

FOREO LUNA 3 Plus, Termo Cilt Temizliği ve Mikro Akım Teknolojisiyle Bakım Rutinini Farklı Bir Boyuta Taşıyor

İsveçli teknoloji güzellik markası FOREO, piyasaya sunduğu yeni ürünlerde son teknolojilerden ve yeniliklerden yararlanıyor. Dünyanın …