Son Dakika
FOREO LUNA 3 Plus, Termo Cilt Temizliği ve Mikro Akım Teknolojisiyle Bakım Rutinini Farklı Bir Boyuta Taşıyor

FOREO LUNA 3 Plus, Termo Cilt Temizliği ve Mikro Akım Teknolojisiyle Bakım Rutinini Farklı Bir Boyuta Taşıyor

İsveçli teknoloji güzellik markası FOREO, piyasaya sunduğu yeni ürünlerde son teknolojilerden ve yeniliklerden yararlanıyor. Dünyanın ilk akıllı güzellik teknolojisi cihazı olan LUNA, genç görünen cilt için komple yenileyici bakım sunan yeni versiyonuyla kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Farklı cilt yapılarına uygun olarak iki farklı rengiyle piyasaya sürülecek LUNA 3 Plus, cildi temizleyerek arındırmakla kalmayıp aynı zamanda yaşlanma karşıtı bakımla sıkılaştırarak temizliği ve bakımı mikro akım teknolojisinin de desteğiyle bir adım öteye taşıyor. 

Cildin doğru bir şekilde temizlenmesi cilt bakımının en önemli parçası olarak gösteriliyor. Bu sebeple İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, 2013 yılında bir ilk olarak yüz temizleme cihazı LUNA’yı piyasaya sürdü. Bu konuda FOREO’nun kurum içi cilt bakım uzmanı Chris Luckham, cilde uygulanacak bakım öncesi derin bir temizliğin hayati öneme sahip olduğunu söylüyor. Yıllardır kullanıcılarının memnuniyetle kullandığı LUNA, şimdi piyasaya sürülen yenilenmiş versiyonu ile geliyor. LUNA serisinin son üyesi LUNA 3 Plus, birbirinden farklı özelliklerle kullanıcılarının beğenisini kazanmayı bekliyor. Tek bir akıllı cihazda termo cilt temizliği ile microcurrent (mikro akım) teknolojili sıkılaştırıcı masajı bir arada sunan LUNA 3 Plus, komple yenileyici bir cilt bakımı uyguluyor. LUNA 3 Plus, ultra yumuşak silikon uçlarıyla cilt temizleme rutinini uygularken termo teknolojisiyle ciltteki sebum, kir ve kalıntıları çözüyor ve microcurrent teknolojisiyle de cildin genç görünümünü geri kazandırıyor. Normal ve karma ciltler için uygun olan pembe ve hassas ciltler için önerilen lila renkleriyle piyasaya sunulan yeni LUNA 3 Plus, temizlik ve bakım rutinini farklı bir boyuta taşıyor.

 

Termo-Tech ve Microcurrent teknolojisi bir arada!

Devrim niteliğindeki termo teknolojisine sahip LUNA 3 Plus, cildin doğal nem dengesini koruyarak gözeneklerin derinliklerine ulaşarak temizlemek için cildi ısıtan 8 termal temas noktasına sahip. Termal temas noktaları, cilt yüzeyinin altında yer alan sivilce oluşumuna yol açabilecek sebumu çözmek için cilde ısı gönderiyor. Bu sayede cildin terlemesini sağlayarak gözeneklerdeki kir, yağ ve kirleticilerin atılmasına yardımcı oluyor. Ayrıca LUNA 3 Plus’ın arka tarafında bulunan küçük mikro akım sensörleri, FOREO uygulaması sayesinde 5 farklı bölgeye odaklı bir masaj uygulayabiliyor.   Mikro akım teknolojisi, cildin daha sıkı ve genç bir görünüme kavuşması için yenilenmesine yardımcı oluyor. Böylece hiçbir çizgi, kırışıklık atlanmadan küçük bölgelere odaklanarak bakım yapılıyor. T-Sonic™ titreşimleri sayesinde de 16 titreşim hız ayarıyla dakikada 8 bin titreşim gönderebilen LUNA 3 Plus, ekstra yumuşak ve ultra hijyenik silikon uçlarıyla cilde nazikçe masaj yapıyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Cilt Detoksu Rutini FOREO ile Tamamlanıyor!

Cilt Detoksu Rutini FOREO ile Tamamlanıyor!

Gündelik hayatta cildimizin maruz kaldığı dış etmenler ciltte kalıntılar bırakabiliyor. Makyaj ve kozmetik ürünleri, güneş …