Son Dakika
Regl Döneminde İhtiyacınız Olan Profesyonel Bakım FOREO’da!

Regl Döneminde İhtiyacınız Olan Profesyonel Bakım FOREO’da!

Kadınların ekstra bakıma ihtiyaç duyduğu dönemlerin başında regl dönemi geliyor. Hem psikolojik hem de fiziksel olarak oldukça hassas geçen bu dönem, cilt problemleriyle de mücadele etmeyi gerektiriyor. Doğru beslenme, egzersiz ve cilde gösterilen özen bu hassas dönemin daha rahat atlatılmasına yardımcı oluyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO,  özel döneminizde hassas bir bakım sunuyor. Yeni ürünü LUNA 3 Plus sayesinde cildi temizleyip arındırırken aynı zamanda yaşlanma karşıtı bir bakım uygulayan FOREO, özel günlerinizde de en büyük destekçiniz oluyor.

Regl dönemi değişen hormon seviyesi kadınları hem psikolojik hem de fiziksel olarak etkiliyor. Canınız hiçbir şey yapmak istemiyorsa ya da sinirli, yorgun ve stresli hissediyorsanız bunun tamamen hormonel bir değişim olduğunu unutmamanız gerekiyor. Artan iştah, baş ağrısı, karın ağrısı ve şişen vücut da bu hassas dönemin diğer etkileri… Ancak regl döneminin etkileri bunlarla da sınırlı değil. Hormonal dengesizlikler cildin yağ ve nem dengesinin bozulmasına, ciltte sivilce, siyah nokta oluşumuna, hassasiyete, kuruluğa da neden olabiliyor. Bu yüzden özel günlerde cilt bakımına ekstra önem göstermek gerekiyor. Dengeli ve sağlıklı beslenme ve egzersiz yapmanın faydası olduğu bilinse de bu dönemde tek başına yeterli değiller. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, piyasaya sunduğu yeni modeli LUNA 3 Plus ile temizliği ve sıkılaştırıcı masajı bir arada sunuyor. Hassas dönemde yorulan cildi ultra yumuşak silikon uçlarıyla temizleyen LUNA 3 Plus, termo teknolojisiyle sebum ve kirden arındırıyor ve microcurrent (mikro akım) teknolojisiyle de cildin genç görünümünü geri kazandırıyor.

 

Temizlik ve sıkılaştırıcı masaj bir arada!

Özel döneminizde ihtiyacınız olacak hassas bakımı sunan LUNA 3 Plus, cildi ısıtan 8 termal noktasıyla termo teknolojisinden yararlanıyor. Termal temas noktaları, cilt yüzeyinin altında yer alan sivilce oluşumuna yol açabilecek sebumu gevşetmek için cilde ısı gönderiyor. Bu sayede cildi terleyerek ultra yumuşak silikon uçlarının yardımıyla gözeneklerdeki kir, yağ ve kalıntıların atılmasına yardımcı oluyor.  T-Sonic™ titreşimleri sayesinde de 16 titreşim hız ayarıyla dakikada 8 bin titreşim gönderebilen cihaz, cilde nazikçe masaj yapıyor. FOREO uygulaması ile de uyumlu olarak çalışabilen LUNA 3 Plus’ın arka tarafında bulunan microcurrent sensörleriyle de sıkılaştırıcı masaj yapabilen ürün, cildin daha sıkı ve genç bir görünüme kavuşması için yenilenmesine yardımcı oluyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

FOREO LUNA 3 Plus, Termo Cilt Temizliği ve Mikro Akım Teknolojisiyle Bakım Rutinini Farklı Bir Boyuta Taşıyor

FOREO LUNA 3 Plus, Termo Cilt Temizliği ve Mikro Akım Teknolojisiyle Bakım Rutinini Farklı Bir Boyuta Taşıyor

İsveçli teknoloji güzellik markası FOREO, piyasaya sunduğu yeni ürünlerde son teknolojilerden ve yeniliklerden yararlanıyor. Dünyanın …