Son Dakika
GENÇLERİN DÜNYALARINA İLHAM VEREN ORTAMLAR %50 İNDİRİMLE TEPE HOME’DA

GENÇLERİN DÜNYALARINA İLHAM VEREN ORTAMLAR %50 İNDİRİMLE TEPE HOME’DA

Yaşam alanlarını güzelleştiren tasarımlarıyla her zevke ve mekâna özel zengin ürün çeşitliliği sunan Tepe Home’da, okula dönüş heyecanı %50 indirimle başladı.

Romantik, eğlenceli, doğal, şık ya da modern birçok farklı ruhu yansıtan Tepe Home genç odası takımları yeni okul dönemi için öğrencilere en güzel motivasyon kaynağı oluyor. Okula dönüşe hazırlanan tüm gençlere özel tasarlanan 6 farklı Tepe Home genç odası takımı, şık tasarımlarının yanı sıra fonksiyonel özellikleriyle de öne çıkıyor. Rahat ve kullanışlı detaylarla gençlerin enerjisini daha da yükseltecek Tepe Home, genç odası takımları ve tamamlayıcı dekor ürünleri dikkati çekiyor. Odaların havasını baştan aşağı değiştirecek gardırop, karyola, baza, şifonyer, komodin, kitaplık, çalışma masaları ile koltuk ve puf alternatifleri Tepe Home’un genç odası koleksiyonlarında yerini alıyor. Aynı zamanda odaların tarzını tamamlayan geniş aksesuar yelpazesi de bütünleyici bir konsept oluşturmanızı sağlıyor.

Fonksiyonel ve özgür bir tarzı yansıtan Lavoro, romantik esintileri hissettiren Coco, doğanın enerjisini taşıyan Gray, modern ve şık stiliyle fark yaratan Sanluca, sakinliğe ve huzura davet eden Blush, dinamik ve havalı bir ruha sahip Brera koleksiyonlarıyla, her gencin tarzına ve beğenisine hitap eden bir genç odası takımı bulmak mümkün! Gençlerin kendilerine özel yaşam alanları oluşturmaları için tasarlanan Tepe Home’un genç odası koleksiyonları, tasarım detayları ve kalitesiyle herkesin beğenisini kazanacak.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

SİEMENS’TE BENZERSİZ İNDİRİM GÜNLERİNİ KAÇIRMAYIN

Yenilikçi ve teknolojik ürünlerle hayatı kolaylaştıran Siemens Ev Aletleri’nin vazgeçilmezi olan Siemens EQ300 Tam Otomatik Kahve …