Son Dakika
FOREO, Yüz Yogasından Aldığınız Verimi Mikro Akım Teknolojisiyle Artırıyor!

FOREO, Yüz Yogasından Aldığınız Verimi Mikro Akım Teknolojisiyle Artırıyor!

 

Yüzyıllardan beri sağlıklı bir yaşam için fiziksel, zihinsel ve ruhsal rahatlama sağlayan bir yolculuk var. Bu yolculuğun adı: Yoga. Asırlar önce Hindistan’da ortaya çıkmış bu öğreti, aslında zihnin ve bedenin çıktığı bir yolculuk olarak tanımlanıyor. Birbirinden farklı amaçlara hizmet eden türlerinden biri olan yüz yogası ise cildin yıllara meydan okumasına destek oluyor. Yüz kaslarını çalıştırarak cildi gençleştirmeye yardımcı olan yüz yogası rutinini tamamlamanın yoluysa FOREO’nun profesyonel akıllı bakımından geçiyor. İsveçli teknoloji güzellik markası FOREO’nun cilde hem masaj hem de bakım yaptığı microcurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, yüz yogası rutininize ortak oluyor. 

Esnek bir yapıya sahip olmak, zihni dinlendirmek ve rahatlamak, kilo vermek ve huzura ulaşmak… Sağlıklı bir yaşam için arzulanan hangisi olursa olsun yoga bu hedefe ulaşmada en büyük destekçiniz.  Farklı kas gruplarını çalıştırabilen yoga, 100’den fazla türüyle içerisinde nefes egzersizleri, meditasyon, esneme, germe, asanas hareketlerini de barındıran bir disiplin. Yüzyıllardır zihni ve bedeni dengede tutmaya yardımcı olan yoga, yüze ve cilde de çok iyi geliyor. Yüzdeki kırışıklıklardan, yaşlanma etkilerinden ve yüz çizgilerinden korunmak için ise genellikle yüz yogası tercih ediliyor.  Düzenli olarak yapıldığı zaman daha genç bir görünüme kavuşulmasına yardımcı olan bu yoga türünü yapmak ise oldukça kolay. İşaret parmaklarınızla yüzünüze masaj yaparak uygulayabileceğiniz egzersizlerle cildi gerginleştirmek ve sıkılaştırmak mümkün. Ağzınızın içini havayla doldurarak şişirmek, işaret parmağıyla kaş bölgesini ve yanakları gerdirmek ve alın bölgesine parmak ucu darbeleriyle masaj yapmak gibi birbirinden farklı yöntemlerle yüz yogasını yapabilirsiniz. Yüz yogasına düzenli olarak her gün vakit ayıranlar rutin haline getirdikleri bu egzersiz bütününden en çok verim alanlar olarak dikkat çekiyor. Ancak bu egzersize her gün 10-15 dakika ayırmak bazen zorlayıcı olabiliyor. Günde sadece 3 dakika kullanarak haftada 5 gün FOREO BEAR ile egzersiz yapmak ise yüzünüzü sıkılaştırmaya daha verimli ve daha pratik şekilde destek veriyor, günlük rutininizi de tamamlıyor.

 

Uzmanlar da FOREO’yu öneriyor!

Yüz yogası ritüelinden alınan verimi artırmak ve mikro akım teknolojisi ile desteklemek için kendinizi İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO’ya emanet edebilirsiniz. Yoga rutininin tamamlayıcısı olarak hareket eden FOREO, dünyanın en etkili ve güvenilir microcurrent (mikro akım) teknolojili yüz sıkılaştırma cihazı BEAR mikro akımlarıyla çalıştırdığı yüz ve boyun bölgesindeki kasları daha kısa sürede, pratik bir şekilde sıkılaştırarak etkili bir bakım uyguluyor. FOREO BEAR kullanan ve verim alan uzmanlardan Cilt Koçu Melis Koçal, BEAR ile ilgili şunları söylüyor: “Yüz egzersizlerini destekliyor ve uzun süreli bir fayda sağlamış oluyor. Hâlihazırda yüz egzersizleri yapıyorum ve etkisini de alıyorum. Ancak bu etkiyi sürdürmek ve ileriye taşımak için FOREO BEAR’ı tercih ettim. BEAR kolajeni de artırdığı için cilt görünümünü güzelleştiriyor.” Ayrıca Melis Koçal’ın yüz yogası egzersizlerine ve FOREO BEAR inceleme videosuna instagram hesabından ulaşabilirsiniz.

 

Yüz yogasına ortak olan evde profesyonel spa deneyimi!

Dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro  akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, yüz fitness’ında devrim yaratarak yüz yogası rutininin bir parçası oluyor. Boyun ve yüz bölgesinin çevresindeki 69 kası çalıştırarak yaşlanma karşıtı egzersiz yapan, bakım ve egzersizi bir arada sunan cildin kişisel antrenörü BEAR, microcurrent teknolojisiyle kolajen üretimini artırarak elastin onarımı sağlıyor. Patentli T-Sonic™ titreşimleri sayesinde de sürülen serumun etkisini artırarak yaptığı masajla cildi rahatlatıyor. Dakikada 8 bin titreşim yolladığı gözeneklerdeki kan dolaşımını hızlandırararak, ciltteki toksinlerin uzaklaşmasına yardımcı olan BEAR, Anti-Shock System™’i ile de cildin dayanıklılığını ölçerek verilen mikro akımların yoğunluğunu ayarlayabiliyor ve cildi daha hızlı sıkılaştırarak, yüz yoganızı tamamlıyor.

 

Ergonomik yapısı sayesinde yüzün tüm kıvrım ve kenarlarıyla mükemmel bir uyum sağlayan, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR 2.999 TL’ye satışa sunuluyor.

 

FOREO, Yüz Yogasından Aldığınız Verimi Mikro Akım Teknolojisiyle Artırıyor!

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Cilt Detoksu Rutini FOREO ile Tamamlanıyor!

Cilt Detoksu Rutini FOREO ile Tamamlanıyor!

Gündelik hayatta cildimizin maruz kaldığı dış etmenler ciltte kalıntılar bırakabiliyor. Makyaj ve kozmetik ürünleri, güneş …