Son Dakika
FOREO, 8 Yılda 30 Milyon Kalbi Fethetti!

FOREO, 8 Yılda 30 Milyon Kalbi Fethetti!

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, 2013’ten bu yana faaliyet gösteriyor. Bu hafta 8. doğum gününü kutlayan marka, kurulduğu günden bu yana 225’ten fazla ödül topladı, sattığı 30 milyondan fazla ürünle de bakım yapmalarını sağlarken, aynı zamanda kullanıcılarının daha genç görünmelerine de yardımcı oldu. 8 yıl içerisinde hızla büyüyen FOREO, kullanıcılarının memnuniyeti ve geliştirdiği son teknoloji akıllı ürünler sayesinde dünyanın 1 numaralı cilt bakım markası olmayı başardı. FOREO’nun doğum günü özelinde sürpriz indirim ve fırsatlar Temmuz ayı boyunca foreo.com’da kullanıcılarını bekliyor. 

 

Filip Sedic tarafından 2013 yılında güzellik sektörünü değiştirmek üzere kurulan FOREO, kurulduğu yıldan bu yana büyümeye ve genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Avrupa’nın önde gelen güzellik ürünleri perakendecisi olan Lookfantastic tarafından dünyanın en popüler cilt markalarından biri seçildikten sonra TikTok üzerinden 160 milyonun üzerinde görüntülenmeye ulaşarak bu alanda da liderliğini gösterdi. Toplamda 225’ten fazla ödül toplayan ve 2020 yılında da her 10 saniyede bir satılan FOREO cihazıyla adından söz ettiren marka, ilk olarak piyasaya sürdüğü LUNA serisinde 20 milyondan fazla ürün sattı. Pandemi sürecine rağmen de online satışları yüzde 30 artırmayı başaran FOREO, yalnızca bir güzellik markası değil aynı zamanda bir yenilik ve teknoloji merkezi olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Kurulduğu günden bu yana 30 milyonun üzerinde satış gerçekleştiren marka, ürettiği ürünlerle kullanıcılarının yüzlerini güzelleştirirken onlara zamanda yolculuk yaptırarak daha genç görünmelerine yardımcı oluyor. LUNA 3, UFO 2 ve BEAR ürünleriyle sadece 6 dakikada profesyonel bir bakım sunan FOREO, şimdi de farklı bir yeniliğe öncülük ediyor. Perakendenin geleceği olarak gördüğü canlı yayında e-ticaret konseptiyle kullanıcılarını “SkinposiTVty” adlı canlı alışveriş deneyimine götürüyor. Bu yayınlar, 9 Temmuz’dan itibaren tüm ay boyunca her Cuma FOREO’nun global sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Ayrıca bu yayınlarda FOREO ürünlerinin en iyi şekilde nasıl kullanılacağına dair tavsiyeler ve ipuçları da yayınlanacak.

 

“Hem kullanıcılarımızı hem de çevreyi düşünüyoruz”

FOREO’nun 2013 yılında piyasaya sunduğu LUNA serisiyle birlikte kullanıcıların hayatlarının önemli bir parçası haline geldiklerini söyleyen FOREO’nun CEO’su Boris Trupcevic, kullanıcılarının FOREO ürünlerini 8 yıl kullandıktan sonra bile kusursuz bir şekilde çalıştığını ve hâlâ yenileri kadar temiz ve güzel göründüğünü söylediğini ve bu yüzden markalarından memnun olduklarını ifade ediyor. Bu durumun sadece müşteri ihtiyaçları için değil aynı zamanda sürdürülebilirlik konusunda da önemli olduğuna değinen Trupcevic, FOREO’nun 8. doğum gününü kutlayarak şu açıklamalarda bulundu: “FOREO bugün 80’den fazla ülkede 3 binin üzerinde çalışanı ile varlığını sürdüren bir şirket. Dünya çapında 30 milyona ulaşan müşterilerimizin memnuniyetini kazanmış olmak sekizinci doğum günümüzü kutladığımız bugünlerde bizim için çok sevindirici. Bu konuda tüketici inceleme platformu Trustpilot’ta da kullanıcılarımız bizi beş yıldızla ödüllendirdiler. Müşteri odaklı bir şirket olarak dayanıklı ve yüksek kaliteli ürünler üreterek hem kullanıcılarımızı hem de çevreyi düşünmeye devam edeceğiz.”

 

Cilt bakımına profesyonel standart

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, geliştirdiği akıllı ürünlerle profesyonel bakımı evlere ve dakikalara sığdırmayı başarıyor. Zamandan tasarruf ettiren akıllı cihazlar, kısa sürede profesyonel bir bakım sunuyor. İlk kullanımdan itibaren ışıltılı bir bakım sunan 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2, cildi anında beslediği etkili bakımı avucun içerisine sığdırıyor. Boyun ve yüz bölgesindeki 69 kası çalıştırarak egzersiz yapan microcurrent (mikro akım) yüz sıkılaştırma cihazı BEAR, cildi sıkılaştıran titreşimleriyle evde spa deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Cildi saniyeler içinde kir, yağ, makyaj kalıntısı ve ölü hücrelerden arındıran yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı LUNA 3 ise dakikada 8 bin titreşim yolladığı gözeneklerdeki kan dolaşımını hızlandırıyor ve ciltteki toksinleri uzaklaştırıyor.

 

FOREO 2 dakikada süper etkili yüz bakım terapisi UFO 2 2899 TL, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR 2999 TL, yüz temizleme ve sıkılaştırma cihazı  LUNA 3 ise 1999 TL’ye satışa sunuluyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Cilt Detoksu Rutini FOREO ile Tamamlanıyor!

Cilt Detoksu Rutini FOREO ile Tamamlanıyor!

Gündelik hayatta cildimizin maruz kaldığı dış etmenler ciltte kalıntılar bırakabiliyor. Makyaj ve kozmetik ürünleri, güneş …