Son Dakika

Da Vinci ile ilgili tüm haberler

Da Vinci, Londra, Berlin, İstanbul ve Lüksemburg’da ofisleri bulunan çocuklar için eğitici eğlence uygulamalarına odaklanan özel bir küresel medya şirketi ve uygulama geliştirme stüdyosudur.

 

Bağlı tüm cihazlar ve platformlardan ulaşılabilen Azoomee, 2019’da Da Vinci Media’yı satın alarak çocuklarda merak uyandıran, ilham verici ve yaratıcı oyunları ve TV şovları ile dünyanın en büyük medya kütüphanelerinden birine sahiptir.

 

Şirketin misyonu, ilham verici videolar ve oyunlar yoluyla keşif ve hayal gücüne olan tutkuyu ateşleyerek çocukların tam potansiyellerini ortaya çıkarmaktır. Mobil uygulamaları, TV uygulamaları ve TV kanalları aracılığıyla Azoomee ve Da Vinci içerikleri 190’dan fazla ülkede yaklaşık 60 milyon aile ve çocuktan oluşan bir izleyici kitlesi tarafından izlenmektedir.

 

Birden fazla ödül kazanan ve BAFTA adayı olan Azoomee, aksiyon dolu oyunların yanı sıra zeka, strateji, matematik ve kodlama oyunları, bulmacalar, yaratıcı aktiviteler ve videolardan oluşan eşsiz içerikler sunmaktadır.

 

Çocukların özgürce keşfedebilmesi için her içeriğin, uzman eğitim küratörleri ve eğitim teknolojistleri tarafından özenle seçildiği Azoomee, tüm App Store’lardan ücretsiz olarak indirilmektedir.