Son Dakika
Doğtaş Larina Oturma Grubuyla, Evlere Taze Bahar Esintisi Geliyor!

Doğtaş Larina Oturma Grubuyla, Evlere Taze Bahar Esintisi Geliyor!

Doğtaş, yepyeni koleksiyonu Larina oturma grubu ve tamamlayıcı şık aksesuarlarıyla yaşam alanlarında fark yaratmaya hazır. İlhamını bahar renklerinden alan koleksiyon, modern hayat notalarını konfor ile buluşturuyor.

Doğtaş, Larina koleksiyonuyla fonksiyonel konforu zarif bir tasarım anlayışıyla yaşam alanlarına taşırken, şık aksesuar parçalarıyla da dikkat çekiyor.  Salon ve oturma odaları için konfor vaat eden koltuk ve köşe takımları, keten-kadife türevi farklı kumaş alternatifleri, gold düğme detayları ve geometrik desenli kırlentleriyle yaşam alanlarını sıcak bir zarafetle tamamlıyor. Larina oturma grubunun favori parçası berjer, oval formlardaki orta sehpa ve zigon ile tamamlanarak oturma odalarında eşsiz bir keyif köşesi yaratıyor.

Ergonomik oturma konforu sağlayan bombeli sırt yapısı ve uyumlu minderleriyle rahatlığı ön planda tutan Larina koltuk ve köşe takımlarının zero-wall mekanizmalı yatak olma özelliği ise, yatılı misafirler için kolaylık sağlıyor.

Larina imzalı aksesuar koleksiyonunda yer alan fotoğraf çerçeveleri, vazolar ve farklı formlardaki tamamlayıcı şık objeler; gold ve siyahın benzersiz uyumunu, beyazın sadeliğiyle buluşturuyor.

Tüm Doğtaş ürünleri için Doğtaş EvindeGör uygulamasından yararlanabilir ve www.dogtas.com online satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

Doğtaş İmzalı Matilda Koleksiyonuyla Evinizde Bahar Esintisi!

Doğtaş İmzalı Matilda Koleksiyonuyla Evinizde Bahar Esintisi!

Doğtaş imzalı Matilda oturma grupları ve yatak odaları evinize İlkbahar esintisi taşırken, devam eden 2020 …