Son Dakika
ÇOCUKLARIN YAZ TATİLİNE MACERA KATACAK HEDİYELER BU YARIŞMADA

ÇOCUKLARIN YAZ TATİLİNE MACERA KATACAK HEDİYELER BU YARIŞMADA

Kullanıcılarına her zaman kaliteli ve yenilikçi hizmet sunan Türksat Kablo ile çocukların teknoloji ve bilim alanlarında eğitimine odaklanan programlar hazırlayıp sunan en popüler kanalı Da Vinci TV, çocukların gelişimine harika bir tatil hediyesi ile destek veriyor.

 

25 çocuğa 3 Boyutlu Bilim Kiti, 50 çocuğa 1 yıllık Da Vinci Kids Aboneliği Hediye

7 Temmuz’da sona erecek yarışmayı kazanan 25 talihli Da Vinci TV’nin 3 boyutlu eğlenceli bilim kitlerini, 50 talihli ise Da Vinci Kids’in okul dersleriyle uyumlu mobil eğitim uygulamasının 1 yıllık aboneliğini kazanacak.

 

Da Vinci’nin Bilim Kitleri ile çocuklar, 21’inci yüzyıl becerilerini, merakını ve hayal gücünü besleyen maket oyuncaklara sahip olurken, kit içerisinde yer alan anlatımlı kitapçıklardaki bilgilerle evde eğlenceli maketler yapmayı öğrenecekler. Okul sonrası için geliştirilen yeni nesil mobil eğitim uygulaması Da Vinci Kids App ise, 5-12 yaş arası çocuklara; Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe, Tarih, Sanat Tarihi, Coğrafya, Teknoloji, Bilim ve 21. yüzyıl becerileri gibi ana ders konularında yardımcı olurken, çocukların farkında olmadan eğlence ile öğrenmesine destek veriyor.

 

Son katılım tarihi 7 Temmuz

Bilime meraklı katılımcılar, önce 30 Haziran – 7 Temmuz 2021 tarihleri arasında @davinciturkiye  ve @turksatkablo Instagram hesaplarını takibe alacak. Ardından Türksat Kablo’nun Instagram resmi hesabı üzerinden paylaşılan postun altında yer alan katılım şartlarını yerine getirerek çekilişe katılacaklar. Çekiliş sonunda belirlenecek talihliler, 8 Temmuz’da Türksat Kablo’nun @turksatkabloInstagram resmi hesabından duyurulacak.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

DA VINCI, KALİTESİNİ ORİJİNAL YAPIMLARLA EKRANLARA TAŞIYOR

DA VINCI, KALİTESİNİ ORİJİNAL YAPIMLARLA EKRANLARA TAŞIYOR

Çocuklar için eğlenceli kolay öğrenme programları ve oyunları sunan global marka Da Vinci, 15 yıldan bu …