Son Dakika
BABALAR GÜNÜ İÇİN EN ÖZEL HEDİYELER PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA - HEDİYENİZ KOLONYA OLSUN MİS GİBİ KOKSUN

BABALAR GÜNÜ İÇİN EN ÖZEL HEDİYELER PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA – HEDİYENİZ KOLONYA OLSUN MİS GİBİ KOKSUN

Paşabahçe Mağazaları, doğadan gelen hoş kokuları ile gün boyu ferahlık ve tazelik hissini taşıyan kolonya serileri ile Babalar Günü’ne yakışan çok özel bir hediye seçeneği sunuyor. 

 Birbirinden şık ürünleriyle özel günler için birçok alternatif sunan Paşabahçe Mağazaları, doğadan gelen kokuların oluşturduğu kolonyaları ile babaları yazın en sıcak günlerinde serinletiyor.

Babalar, yazın kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde Paşabahçe Mağazaları kolonyaları ile ferahlık hissini doyasıya yaşıyor. Bey, Derin, Deniz Kolonya ve Kolonya Nefti Serisi 3’lü Set Babalar Günü’ne özel seçenekler arasında.

Deniz kolonya kokusunun içinde; greyfurt, ahududu, kuş üzümü notaları üst notalarda yer alıyor.
Orta notalara doğru ilerlendiğinde şeftali, frezya ve yasemin notaları, alt notalarda ise sandal ağacı, sedir ağacı, vanilya ve misk notaları hissediliyor.

Babalar Günü’nde babanıza sevginizi anlatabileceğiniz bir hediye seçmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da online mağaza www.pasabahcemagazalari.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve 7 gün 24 saat alışverişinizi kolayca yapabilirsiniz.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

EN KEYİFLİ BAYRAM ALIŞVERİŞİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

EN KEYİFLİ BAYRAM ALIŞVERİŞİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

Paşabahçe Mağazaları bayram coşkusu yaşatmaya devam ediyor. Kendine has reçeteleri ile dikkat çeken Vanilla Rococo …