Son Dakika
EN KEYİFLİ BAYRAM ALIŞVERİŞİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

EN KEYİFLİ BAYRAM ALIŞVERİŞİ PAŞABAHÇE MAĞAZALARI’NDA

Paşabahçe Mağazaları bayram coşkusu yaşatmaya devam ediyor. Kendine has reçeteleri ile dikkat çeken Vanilla Rococo lezzetleri camın doğallığı ile sunulurken, “Gift For You Flowers İstanbul”un en taze ve rengarenk çiçekleri en şık vazolarda eve teslim hizmetiyle ziyaretçileri bekliyor.

Ev ve yaşam alanları için sunduğu binlerce fikir ve öneri ile hayatı güzelleştiren Paşabahçe Mağazaları, bayramda da Hayat En Güzel Hediye sloganı ile bayram coşkusunu ikiye katlıyor.

Hayat Tatlarıyla Güzel

Paşabahçe Mağazaları’nın ‘’Camda Taze’’ ürünleri Vanilla Rococo’nun kendisine has reçeteleri ile, özenle ürettiği el yapımı lezzetleriyle buluştu. Hem şık hem de kişiye özel ürünleri ile öne çıkan Vanilla Rococo; granola, taş kurabiye, karamelli popcorn, cookies, biscotti ve sadece Paşabahce Mağazaları için özel olarak üretilen zencefilli çikolata ürünleri ile sadece Erenköy, Teşvikiye ve Bodrum mağazalarında satışa sunuluyor.

Çiçeği burnunda ürünler

Bayram hediyelerinin bir diğer favori alternatifi olan çiçekler “Gift For You Flowers İstanbul”un özel tasarımları ve Paşabahçe Mağazaları’nın şık vazolarıyla İstanbul Erenköy mağazasında bir araya geliyor. Paşabahçe Mağazaları, “Gift For You Flowers İstanbul”un taptaze ve rengarenk çiçeklerini en şık vazolarda istenen adrese teslim hizmetiyle Erenköy mağazasında bayramda da buluşturmaya devam ediyor.

Bayram alışverişi ve ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri için Paşabahçe Mağazaları’nı ziyaret edebilirsiniz.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Türkiye, Kurban Bayramı’nda yine online alışverişi tercih etti.

Türkiye, Kurban Bayramı’nda yine online alışverişi tercih etti.

 Param Kurban Bayramı’na ilişkin verilerini açıkladı. Param tarafından açıklanan bayram alışverişi verilerine göre, ParamPOS ile …