Son Dakika
Yeni yılı Starbucks’ın Yılbaşı Özel Kahveleri ile Karşılayın!

Yeni yılı Starbucks’ın Yılbaşı Özel Kahveleri ile Karşılayın!

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Starbucks’ın her sene heyecanla beklenen yılbaşına özel lezzetleri Toffee Nut Latte ve Gingerbread Latte mağazalardaki yerini alıyor.  

Starbucks’ın, bu döneme özel yeni lezzeti Chocolatey Gingerbread Latte çikolata severlerin vazgeçilmez lezzeti olmaya aday. 

Aralık ayında gelecek olan bir diğer yılbaşına özel dönemsel lezzet White Chocolate Chestnut Latte ise, White Chocolate Mocha severlerin yeni favorisi olmaya aday.

Dünyanın en kaliteli kahve çekirdeklerinden hazırladığı içecekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatan Starbucks, yeni yıl büyüsünü heyecanla beklenen ikonik lezzetleri ve yeni içecek seçenekleriyle kutluyor.

Kahve tutkunlarının yıl boyunca heyecanla beklediği yeni yılın temsilcileri Toffee Nut Latte ve Gingerbread Latte enfes tatlarıyla sevenlerini bekliyor. Karamelize fındık şurubu, espresso, buharda ısıtılmış kadifemsi sütün üzerine eklenen krema ve esmer şeker süslemesinden oluşan Toffee Nut Latte, zencefilli kurabiye tadı ve kokusunun, espresso ve buharda ısıtılmış sütle eşsiz bulunmasıyla meydana gelen; zencefil aromalı krema ve çıtır gofret süslemesi ile servis edilen Gingerbread Latte sevenlerine yeni yıl ruhunu şimdiden yaşatıyor.

İki yeni lezzet: Chocolatey Gingerbread Latte ve White Chocolate Chestnut Latte

Starbucks yeni yılın ikonik lezzetlerinin yanı sıra bu döneme özel iki yeni lezzetini de menüsüne ekliyor. Chocolatey Gingerbread Latte ve White Chocolate Chestnut Latte çikolata tutkunlarının favori lezzeti olmaya aday. Chocolatey Gingerbread Latte, Gingerbread Latte’nin eşsiz tarifinin içerisine mocha çikolata sosunun eklenmesiyle meydana geliyor. Beyaz çikolata ve kestane aromasının, zengin espresso ve kadifemsi sütle buluşmasıyla meydana gelen ve beyaz çikolatalı krema ve kestane sosuyla süslenerek servis edilen White Chocolate Chestnut ise yılbaşının en sevilen eşlikçisi olmaya aday.

Starbucks’ın yeni yıl döneminde sınırlı bir süre için sunduğu bu eşsiz lezzetleri Kasım ayı itibariyle mağazalarında misafirlerini bekliyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Starbucks 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutluyor!

Starbucks 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü Kutluyor!

Kahve kültürünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Starbucks, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir süprizle kutluyor. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir