Son Dakika

YENİ YIL ÖNCESİ SAĞLIKLI BİR HAFTASONUNA NE DERSİNİZ? SON YERLER İÇİN ACELE EDİN:

Sağlık hedeflerini erteleyenler için bu sene, 2021 senesi bir ilk olabilir. Bu sene sene bitmeden sene başında verilen sözü yerine getirmek için bir fırsat var. Bir “Sağlık Kaçamağı”.

Nörolog Dr. Timur Yılmaz,  Wellbeing Chef Pelin Bozkurt Bilgiç ve Klinik Psik. Blm. Uzm. Alara Fulya Şensoy bir araya geldiler.

Bir Sağlık Kaçamağı tasarladılar.

3-4-5 Aralık’da Çatalca’da Villa Fe’de 2 gece 3 günlük bir kaçamak olacak.

Kontenjanları kııstlı olan ve hızla dolmaya başlayan bu sağlık kaçamağı için Wellbeing Chef Pelin Bozkurt Bilgiç “Hepimiz sağlıklı olmak, fit olmak, ince olmak derdindeyiz. Tüm bunlar olurken de genç kalmak istiyoruz. Benim konum mutfak. Kendimi Güzel Yaşam Mutfağı tasarımcısı olarak adlandırıyorum. Güzel yaşamak ve güzel yaş almak istiyoruz. Sevgili Nörolog Dr. Timur Yılmaz ve Sevgili Klinik Psk. Blm. Uzm. Alara Fulya Şensoy ve benim ile dolu dolu geçirebileceğiniz harika bir kaçamak bu. İstanbul’dan arabayla çok yakın olan Çatalca’da planladık programımızı. Sizlerle programı da paylaşıyorum. Şehirden uzaklaşarak, temiz hava ve engin bilgilerle, lezzetle ve arınma ile dolu bir haftasonu. ” diyor ve ekliyor “Bu sene dostlarım ve danışanlarımla sene başında verdiğimiz kararları, sene sonuna doğru bozduğumuzu fark ettik. Bu sefer bir farklılık yapmak istedik. Sene sonuna yaklaşırken son bir adım atalım, 2022 senesine sağlıkla girelim dedik. Son 2 senedir yaşadıklarımız düşünülürse, elimizdeki en önemli varlığın sağlığımız olduğu ortada. Biz de çorbada tuzumuz olsun diye yola çıktık.” Pelin Bozkurt Bilgiç kamplarına ilginin yoğun olduğunu, hem kendisinin hem de ekip arkadaşlarının sosyal medyada Sağlık Kaçamağı Kampı nı paylaşmasının ardından kontenjanın hızla dolduğunu belirtiyor. Kampta son yerleri almak isteyenlerin hızlı olmasını rica ediyor.

Organik yemekler, arınma, sindirim, vitaminler üzerine bilgiler, chigong, hatayoga, hareket, meditasyon, arkadaşlık, gelişim, dönüşüm bu kampın içeriğinde bol bol var. Daha detaylı bilgi için 05452246784’i arayabilirsiniz.

Bu sene bitmeden sağlığa adım atmak isteyenler, 2021 hedeflerini gerçekleştirmek isteyenler her zaman olacaktır.

Hedeflerini ertelemek istemeyenler için 3-4-5 Aralık Sağlık Kaçamağı Çatalca Villa Fe’de gerçekleşecek. Programı, ücreti ve detayı öğrenmek için 05452246784’i arayabilirsiniz.

UZM. DR. TİMUR YILMAZ KİMDİR ?

1980 yılında Almanya Düsseldorf şehrinde doğan Timur YILMAZ eğitimine, Antalya Akdeniz Koleji Fen Lisesinde devam etmiştir. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Timur YILMAZ uzmanlığını da yine aynı üniversitede devam ettirmiştir.

Nöroloji Uzmanı olan Uzm. Dr. Timur YILMAZ, uzmanlık eğitimlerine; multiple, skleros, Alzheimer demans, inme, Epilepsi, Parkinson ve kas/sinir hastalıklarını eklemiştir. Bu polikliniklerde uzun süre hizmet vermiştir. “Daha sağlıklı daha başarılı daha mutlu” bilincini benimseyerek Bütüncül Tıp alanında da kendini ve uzmanlığını geliştiren Uzm. Dr. Timur YILMAZ 2019 Yılında danışanlarıyla buluşmak üzere Antalya/Muratpaşa‘da UZM. DR. Timur YILMAZ Nöroloji Muayene Ofisini açmış olup, uzmanlık ve meslek hayatına orada devam etmektedir.

WELL BEING CHEF PELİN BOZKURT BİLGİÇ KİMDİR ?

Hayatını “Güzel Yaşa Güzel Yaş Al” felesefesi ile tasarlayan Pelin Bozkurt Bilgiç sağlıklı beslenme hakkında doğru bilgiye ulaşmak için Cornell Universitesi Nutrition Healthy Living Eğitimi almıştır. Hazırladığı özel tarifleri bir araya getirdiği “Sağlıklı Misafir Sofram” isminde bir kitabı vardır. Ayrıca televizyonda BizimEv TV’de “Pelin’le Geleneksel Lezzetler ve Modern Tarifler” adında bir program sunmaktadır. Youtube’da ve Instagram’da kendi kanalında tariflerini ve bilgilerini sevenleri ile paylaşmaktadır. Ayrıca daha çok kişiyi Güzel Yaşam Mutfağına çekmek için Açlık Oyunlar, Şekere Neden Aşeriyoruz gibi online ve offline eğitimler vermektedir. Sofra, Beef&Fish, Breakfast gibi Türkiye’nin önde gelem yemek dergilerinde yazıları çıkmaktadır. 2021 yılında byProtokol Dergisi tarafından “Yılın En Başarılı Sağlıklı Beslenme Ödülü”‘ne layık görülmüştür.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Diyabet hastaları glisemik indeksi düşük bulgur tüketimini artırmalı

Diyabet hastaları glisemik indeksi düşük bulgur tüketimini artırmalı

 Beslenme uzmanları tüm dünyada giderek artan bir sağlık sorunu olarak öne çıkan diyabet hastalığıyla mücadelede, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir