Son Dakika
Yeni ev kuranların olmazsa olmazı, kablosuz süpürge ve teknolojik saç bakım ürünleri!

Yeni ev kuranların olmazsa olmazı, kablosuz süpürge ve teknolojik saç bakım ürünleri!

Yaz mevsiminin gelmesi ve hayatın normalleşmesiyle düğün planı yapan çiftler için düğün günüyle ilgili hazırlıklar ve evin temel ihtiyaçları tamamlandıysa, geriye hayatı kolaylaştıran eşyaların yenilenmesi kalıyor. Pandemi ile hayatımıza giren ve her geçen gün önemini artıran hijyen ihtiyacı günümüzde elektrik süpürgesi seçimlerini de etkiliyor. Bu dönemde doğan daha fazla temizlik ihtiyacına cevap verebilecek temizliği kolaylaştıran kablosuz süpürgeler, yeni ev kurarken süpürgesini yenilemek isteyenlerin tercihi oluyor.

Dyson’dan süpürgesini yenilemek isteyenlere özel tüyolar…

Süpürge seçerken ürünün dayanıklı, çekim gücü kuvvetli ve ihtiyacınıza uygun olup olmadığına bakmanız gerekiyor. Örneğin alerjiniz ya da astımınız varsa filtreleme özellikli süpürgelere göz atmalısınız. Toz torbası maliyetini ortadan kaldırıp tasarruf etmek istiyorsanız, toz torbasız süpürgeleri incelemelisiniz. Son yılların gözdesi dikey ve şarjlı süpürgeler de pratiklik ve alandan tasarruf etme konusunda uygun bir seçim olabiliyor. Unutmayın, süpürgenizi uzun yıllar kullanacaksınız!

Evdeki kirleticilerden kurtulup temizliği sağlamak, sizin ve ailenizin sağlığını koruyabilme yönünde önlemler almak önemli. Bunun en kolay yollarından biri doğru temizlik teknolojilerine sahip olmaktan geçiyor.

Ev tozunu temizleyebilmek için farklı alanlarda kullanabileceğiniz çeşitli başlıklara ve güçlü emişe sahip bir süpürge oldukça etkilidir. Toz alma sürecinden sonra evinizi elektrikli süpürgeyle temizleyerek zemine dağılan tozlardan rahatlıkla kurtulabilir ve bulunduğunuz ortama tekrar yayılmasını önleyebilirsiniz. Dyson V11™ kablosuz süpürge, 6 katmanlı filtre sistemi sayesinde bu tozlardan kurtulmanızı sağlıyor. 0,3 mikron kadar küçük partiküllerin yüzde 99,97’sini yakalayarak yalnızca temiz havayı dışarı veriyor. Dyson V11 kablosuz süpürgenin yüksek verimli filtreleme özelliğini kullanmak evinizdeki alerjenlerden ve görünmez düşmanlarınızdan kurtulmanıza yardımcı oluyor. En güçlü kablosuz temizleme başlığıyla sert naylon fırçalayarak dipteki kirleri çekmek için halının derinlerine iniyor. Yumuşak, anti-statik, karbon fiber lifler sert zeminlerdeki ve çatlaklardaki tozları kolayca yakalıyor. Üstelik her zemin türünde derinlemesine temizlik için halılarla sert yüzeyler arasındaki farkı hissederek motor hızını otomatik olarak değiştiriyor. Makinenin LCD ekranı, seçilen güç modu ve kalan çalışma süresi dahil olmak üzere mevcut performansı gösteriyor ve size temizlik sırasında daha fazla kontrol sunuyor.

Daha sağlıklı bir yaşam alanı için çözüm sunmak isteyen Dyson mühendisleri, tüm makinelerini son teknolojiye sahip laboratuvarlarda ve dünyanın pek çok yerinde bulunan gerçek evlerde çok titiz testlerden geçirerek tasarlıyor. En zorlu koşullarda ve optimum sürede test edilen makinelerle, dünyanın her yerinden gelen toz örnekleri kullanılarak yüzlerce zemin üzerinde denemeler yapılıyor.

Türk kadınlarının yüzde 75’i kuaföre gitmek yerine saçını evde şekillendiriyor…

Küçük ev aletlerini tamamladıysanız, sıra ev alışverişi ihtiyaç listesinde yer alan kişisel bakım ürünlerinde. Yaşadığımız pandemi süreci artık pek çok işimizi evde yapabilmemize olanak sağlarken, özellikle Türk kadınlarının yüzde 75’i kuaföre gitmek yerine saçını evde şekillendiriyor ve tek bir ürünle saçına zarar vermeden, pek çok modeli uygulamak istiyor.

Kadınlar için sağlıklı saç; kolay taranabilen, karışmayan, doğal görünüme sahip, parlak, hacimli, kuru görünmeyen ve hızlı uzayan saç demek olduğundan, saçlarımızı şekillendirip mutlu olurken saç sağlığımızdan ödün vermememiz gerekiyor. Kadınlar saçlarına zarar geldiğine inandıkları durumlarda ilk sorumluyu yüksek ısı olarak tanımlıyor. İkinci sorumluysa kullandıkları saç bakım ürünleri. Bu nedenle Türkiye’de kadınlar ürün satın alırken markanın kaliteli ve alanında uzman olmasına, saça zarar vermemesine, kullanımının kolay ve pratik olmasına, her saç tipine uygun, estetik tasarımlı ve birden çok fonksiyona sahip olmasına dikkat ediyor.

Evde saç şekillendirmenin en sağlıklı hali: Dyson Airwrap saç şekillendirici 

Dyson Airwrap saç şekillendirici, farklı başlık seçenekleriyle kuaförünü dilediği yere taşıyarak saçında hacimli bukleler, doğal dalgalar veya düz bir stil yaratmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Ürün, “Akıllı Isı Kontrolü” teknolojisiyle şekillendirme sırasında saçı aşırı ısı hasarına karşı koruyup, sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Coanda etkisi adı verilen aerodinamik bir olguyu kullanan ürün, havayı ısıyla birleştirip saçın doğal parlaklığını ortaya çıkarıyor. Bu etki sayesinde hava doğru hız ve basınçla saça uygulanıp, saçın bukle başlığına kendiliğinden sarılmasına olanak sunuyor. Bu pratik yöntemle saçta doğal dalgalar ve bukleler oluşturulabiliyor. Saç tipine ve dilediğiniz stile göre, ürününün 20mm, 30mm ve 40mm kalınlığındaki uzun ve kısa başlıklarından en doğrusunu seçmekse size kalıyor.

Dyson Airwrap ile elde edeceklerimiz sadece bukleler veya dalgalar değil. Düz görünüm isteyenler de yine saç tipine ve uzunluğuna göre normal veya küçük boyuttaki saç düzleştirme fırçaları arasından seçim yapabiliyor. Daha hassas saç derisine sahip olanlar da, şekillendirme sırasında yumuşak düzleştirme fırçasını seçebiliyor.

Dyson Airwrap’i kullanırken en önemli noktalardan biri saçı hafif nemliyken şekillendirmek. Ürünün ön kurutucu başlığı saçı bu sürece hazırlarken, yine saç uzunluğunuza göre seçebileceğiniz iki farklı yuvarlak hacimlendirici fırça saçlarınızda hacimli bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor.

Büyük ve küçük alternatifleriyle Dyson-tasarım seyahat çantaları, saç şekillendiricinizi ve başlıklarınızı tatillerinize veya istediğiniz her yere güvenli bir şekilde götürmenize olanak sunuyor. Dyson’dan ulaşabileceğiniz, özel tasarım çeşitli saç fırçaları ve saç tarağı da saçınızı taramanız veya şekillendirme sonrasında farklı görünümler yakalamanız için oldukça etkili.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Teknolojisever Babalar İçin Dyson’dan Hediye Önerisi

Teknolojisever Babalar İçin Dyson’dan Hediye Önerisi

Babalar Günü yaklaşırken hediye alternatiflerini düşünmeye başladık bile. Dyson, teknolojiye meraklı babalara Dyson Supersonic saç …