Son Dakika
Tıkla Gelsin®’in Yeni Reklam Filmi Yayında!

Tıkla Gelsin®’in Yeni Reklam Filmi Yayında!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın rol aldığı Tıkla Gelsin®’in ‘’kazana kazana’’ yemek yiyebilmenin keyfini çıkaran reklam filmi yayınlandı.

 

Burger King®, Popeyes®, Arby’s®, Sbarro®, Usta Dönerci® ve Usta Pideci® markalarını bünyesinde bulunduran Türkiye’nin hızlı servis restoran zinciri sektör lideri TAB Gıda’nın e-ticaret plaformu Tıkla Gelsin®’in yeni reklam filmi yayınlandı.

Ünlü komedyen ilk kez reklam filminde!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya’nın rol aldığı, Wunderman Thompson imzası taşıyan reklam filminde, TAB Gıda markalarını kapsayan restoranlarda ve Tıkla Gelsin® üzerinden verilen siparişlerde Tıkla Para kazanmanın keyfine vurgu yapılıyor.

Kullanıcılarına ‘’Sana Gelsin’’, “Gel Al’’ ve “Qr Üretme” kategorilerinde üç farklı sipariş hizmeti sunan Tıkla Gelsin®’e üye olan lezzetseverler, verdikleri siparişlerde Tıkla Para kazanma fırsatı yakalıyor. ‘’Sana Gelsin’’ ile sipariş ve teslimat süreci uygulama üzerinde tamamlanırken, “Gel Al’’ seçeneğiyle kullanıcılar, uygulama üzerinden siparişlerini oluşturup, restorana giderek teslim alabiliyor. “QR Üretme” fonksiyonu ise restoran kasasından verilen  siparişlerde de Tıkla Para kazandırıyor. Yenilenen uygulamayla offline’da sıra bekleme, ödeme yapma gibi uzun süren işlemlere hızlı çözüm sağlanmış olurken hem zaman kaybı yaşanmıyor hem de her işlemde Tıkla Para kazanmaya devam ediliyor. Burgerden dönere, salatadan çorbaya, pizzadan lahmacuna yüzlerce lezzete bir tıkla ulaşma fırsatı tanıyan Tıkla Gelsin®’de 1 Tıkla Para = 1 TL değerinde. Üstelik biriktirdiğin Tıkla Paralarla siparişlerini ödemek de mümkün!

TAB Gıda markalarını kapsayan paket servis platformu Tıkla Gelsin®, yenilenmiş mobil uygulaması veya www.tıklagelsin.com web sitesi üzerinden özel fırsatları ile sipariş deneyiminizi daha kaliteli kılmaya devam edecek.

Künye:

MARKA

Sinan Ünal – CMO

Caner Alpaslan – Pazarlama Direktörü

İrem Güler Özkışlalı – Dijital Pazarlama Koordinatörü

Aslı Kaynaroğlu Erçin – Performans Pazarlama Müdürü

Mine Alara Halil – Medya Planlama ve Sosyal Medya Kıdemli Uzmanı

Begüm Bozkurt – Performans Pazarlama Kıdemli Uzmanı

Begümhan Kurdoğlu – Performans Pazarlama Uzmanı

Başak Vardar – Dijital Pazarlama Uzmanı

Yapım:

Yönetici Ortak: İdil Dereci

Kreatif Direktör: Ümit Taşlı

Kreatif Grup Lideri: Hakan Şimşek

Sanat Yönetmeni: Erdost Çalış

Sanat Yönetmeni: Kerem Korucuoğlu

Metin Yazarı: Esra Çankaya

Prodüksiyon Grup Lideri: Deniz Akşit

Prodüktör: Barış Tosun

Müşteri Direktörü: Mert Caner

Sosyal Medya Ekip Lideri: Dilek Uyganlı İlter

Sosyal Medya Yöneticisi: Mine Durukan

Yapım Şirketi: Panda Films

Yönetmen: Burak Günaydın

Müzik: Murat Uyar

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Burger King® Ailesinin Yeni Üyesi: Barbeko Burger

Burger King® Ailesinin Yeni Üyesi: Barbeko Burger

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®’in lezzet ailesi genişlemeye devam ediyor. Efsane olmaya aday, lezzetli Burger …