Son Dakika
Sony Electronics, USA TODAY NETWORK’ün Fotoğraf Makinesi Tedarikçisi Oldu

Sony Electronics, USA TODAY NETWORK’ün Fotoğraf Makinesi Tedarikçisi Oldu

Gannett Co, USA TODAY de dahil olmak üzere 250’yi aşkın basın-yayın organının muhabirlerini Sony görüntüleme ürünleriyle donatmaya hazırlandıklarını açıkladı.

 

Sony Electronics Inc. ile USA TODAY platformu da dahil olmak üzere 250’yi aşkın ulusal ve yerel basın-yayın organını bünyesinde barındıran USA TODAY NETWORK’ün sahibi Gannett Co, Inc., Sony’nin bundan sonra Gannett bünyesindeki fotoğrafçı ve video muhabirleri için görüntüleme ürünleri tedarikçisi olacağını duyurdu.

 

Bugüne dek pek çok ödüle layık görülen haber kuruluşu, ekibine, başta Sony’nin amiral gemisi Sony Alpha 1 fotoğraf makinesi ve G Master™ değiştirilebilir lens serisi olmak üzere Sony görüntüleme ürünlerinden oluşan geniş bir yelpazeye erişim olanağı sunacak. Sony’nin Gannett için hazırladığı görüntüleme kitlerinin dağıtımına ise öncelikli olarak belirlenen noktalarda hemen başlanacağı duyuruldu.

 

Gannett’ın Pulitzer Ödüllü içerikleri, her gün 150 milyondan fazla kişinin hayatına dokunuyor. Gannett bünyesindeki foto muhabir ve video muhabir ekiplerinde, yılda 10 binden fazla etkinlik takip eden, her yıl yaklaşık iki milyon düzenlenmiş fotoğraf ve binlerce orijinal video üreten 500’ü aşkın profesyonel görev yapıyor.

 

Gannett’ın kurum içi fotoğraf ajansı ve görüntülü spor haberleri ajansı Imagn’ın Başkanı Bruce Odle konuya ilişkin şunları söyledi: “Hikâyeyi görüntüler aracılığıyla anlatmak hem ulusal ve yerel yayınlarımızda hem de spor içeriğimizde işimizin daima çok büyük bir kısmını oluşturur. USA TODAY NETWORK’ün ilgi çekici hikâyelerini tamamlayacak anları ve duyguları yeni yöntemlerle yakalayabilmelerini sağlamak için Sony’nin yenilikçi ekipmanlarını foto muhabirlerimize ulaştırmanın heyecanı içerisindeyiz.”

 

Sony, ürün teslimatına ek olarak Gannett’ı kapsamlı ürün servis teklifleriyle desteklerken bir yandan önemli etkinliklerde foto muhabir ve video muhabirlere sahada doğrudan destek sunacak.

 

Görüntüleme Ürün ve Çözümlerinden Sorumlu Sony Electronics Amerika Başkan Yardımcısı Yang Cheng ise konuyu şu sözlerle değerlendirdi: “Dünyanın en büyük haber kuruluşlarından biri olan ve hem pek çok farklı medya organı aracılığıyla haberleri izleyiciye ulaştırma hem de dijital içerik üretme bakımından benzersiz bir taahhüdü olan Gannett ile iş birliği yapabildiğimiz için son derece mutluyuz. Gannet’ın sahibi olduğu USA TODAY NETWORK, yerel gazeteciliği koruyan ve ulusal haber üretimini yeniden keşfeden yenilikçi ve saygıdeğer bir habercilik markası. Yetenekli muhabirlerini Sony’nin görüntüleme ürünleriyle donatmayı tercih etmelerinden onur duyduk ve bu ürünlerin onlara hikayelerini yakalamak, aktarmak ve paylaşmak için yepyeni yollar sunacağına eminiz.”

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Call of Duty: Mobile World Championship 2021 Turnuvasının 4. Aşaması Başlıyor

Call of Duty: Mobile World Championship 2021 Turnuvasının 4. Aşaması Başlıyor

Call of Duty: Mobile World Championship 2021 için bölgesel playoff maçlarına 21 Ağustos’ta start veriliyor! …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir