Son Dakika
Solo Yüzey Temizleme Mendili ile Alışkanlıkları Değiştiriyor

Solo Yüzey Temizleme Mendili ile Alışkanlıkları Değiştiriyor

Hijyenin her zamankinden çok ön plana çıktığı pandemi süreci, tüketici beklentilerinde değişimi de beraberinde getirdi. Temizlik kağıtları sektörü, beklentilerle paralel olarak kategori bazında da değişimlere tanıklık ediyor. Türkiye’de henüz çok küçük bir paya sahip olan kullan-at ıslak temizleme mendilleri kategorisinin son bir yılda iki kat büyümesi, tüketici beklentilerinde yaşanan değişimi gözler önüne seriyor. “Hem kaliteli hem hesaplı” sloganı ile kullanıcıların zihninde yer eden Solo, deterjan katkılı formüle sahip Solo Yüzey Temizleme Mendili’yle evde hijyenin pratik halini sunuyor. Solo Yüzey Temizleme Mendili, yüzey çizmeyen dokusuyla evin her alanında yapılan temizliğe yardımcı oluyor. Solo portföyünde yer alan tüm ürünlerle birlikte Solo Yüzey Temizleme Mendili de yenilenen ambalajlarıyla raflarda yer alıyor.

 

43 yıllık köklü geçmişiyle Türk kağıt sektöründe öncü bir role sahip olan Solo, pratik temizlik ve hijyeni erişilebilir kılma amacıyla geliştirdiği Solo Yüzey Temizleme Mendili’yle ev bakım kategorisinde fark yaratıyor.

Tüketici beklentileri gözetilerek, pandemi dönemiyle birlikte evlerde artan hijyen ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilen ve hijyen kategorisinde yılın en inovatif ürünleri arasında yer alan* Solo Yüzey Temizleme Mendili, tekrar tekrar kullanılan standart temizlik bezlerine göre yüzeylerde 80 kat daha hijyenik** oluşuyla öne çıkıyor. Kullan-at özellikli ve deterjan katkılı formüllü Solo Yüzey Temizleme Mendili, “Banyo&Mutfak” ve “Tüm Yüzeyler İçin” olmak üzere iki ayrı ürünüyle evin her alanında etkili oluyor.

Her an, her gün karşılaşılabilen anlık temizlik sorununa çözüm sunan ürün, hijyene hesaplı bir şekilde ulaşılmasını sağlıyor. Kapsamlı bir Ar-Ge çalışması sonucunda geliştirilen Solo Yüzey Temizleme Mendili, yüzey çizmeyen dokusuyla evin her alanında yapılan temizliğe yardımcı oluyor.

Ürün geliştirme stratejisinin odağına inovasyon, trendler ve tüketici ihtiyaçlarını koyan Solo, tüketicilerin temizlik kağıdı kategorisine karşı olan bakış açısını, ürünlerde aradıkları özellikleri ve değişen tercihlerini anlayarak ürün geliştirme yönünde adımlar atıyor.

*YouGov tarafından Marketing Türkiye için yapılan Yılın En Inovatif Ürünleri Araştırması hijyen kategorisinde Solo Tüm Yüzeyler için Islak Temizleme Mendili en inovatif ürünler arasında yer alıyor.

**Sarı bez temizlediğiniz yüzeyleri bir önceki güne göre 80 kata kadar daha fazla kirletebilir.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir