Son Dakika
Sevgililer Gününe Özel En Esanslı Hediye

Sevgililer Gününe Özel En Esanslı Hediye

Dünyada erkek bakımının vazgeçilmez markası Old Spice, sevdiklerine esanslı bir hediye arayanlar için Sevgililer Günü kitleri ile yılın en romantik gününe hazır! Mizah ustası romantik erkekler için alınabilecek en esanslı hediye olan Old Spice Sevgililer Günü kitleri Captain ve Original serilerinden oluşuyor. 

Yılın en özel ve romantik günlerinden biri olan Sevgililer Günü için geri sayım başladı. P&G çatısı altında bulunan Old Spice, sevdiceğini mutlu edecek hediye arayışında olanlara Sevgililer Günü kitleri ile harika iki seçenek sunuyor.

Old Spice Sevgililer Günü kitlerinin içerisinde 48 saate kadar ter kokusuna karşı koruma ve kuruluk sağlayan stick ve sprey deodorantlar, duş jeli ve parfüm bulunuyor.

Boğazdan kılavuzsuz geçen kaptanların kokusu Captain serisinde bulunan 2’si 1 arada Şampuan ve Duş Jeli hem saç hem de vücut temizliğini tek bir üründe sunuyor. Misket limonu, bergamot ve ananas kokularıyla Captain serisi, stick ve sprey deodorantları ile ferahlık sağlıyor.

Yılların orijinalliğinden hiçbir şey eksiltemediği gibi geçmişin geleceğe bir lütfu olan Original serisinde bulunan parfüm ve sprey deodorant karşı konulmaz esansı sayesinde gün boyu güzel kokmanıza yardımcı olacak.

Old Spice Captain Serisi Sevgililer Günü Kiti tavsiye edilen raf fiyatı: 79,90TL

Old Spice Original Serisi Sevgililer Günü Kiti tavsiye edilen raf fiyatı: 124.90 TL

hakkında Özgür Karip

Ayrıca Kontrol Et

ekici-ile-peynir-askiyla-dolu-bir-sevgililer-gunu

Ekici ile Peynir Aşkıyla Dolu bir Sevgililer Günü

Ekici, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı dijital kampanya ile peynir sevdalılarını bu önemli günlerinde de yalnız …