Son Dakika
Quiksilver parmak arası terliklerle erkekler bu yaz hem şık hem rahat olacak

Quiksilver parmak arası terliklerle erkekler bu yaz hem şık hem rahat olacak

Macera sporları dünyasında performans ve konfor arayanlar için yüksek kaliteli ürünler sunan Quiksilver, şık ve fonksiyonel koleksiyonlarıyla yaz modasında da öne çıkıyor. Quiksilver yaz koleksiyonunda yer alan parmak arası terlikler, sahillerde farklı bir tarz yakalamak isteyen erkeklere konforlu bir şıklık vadediyor. 

Maceracı ruhunu ortaya çıkarmak isteyenlere eşsiz ürünler sunan Quiksilver, renkli ve dinamik kimliğiyle plaj modasına da yön veriyor. Quiksilver’ın yepyeni erkek parmak arası terlik koleksiyonu, fonksiyonel özellikleriyle plaj deneyimine ayrı bir keyif katıyor. Sıcak yaz günlerinin enerjisine eşlik eden terlikler, minimal tasarımlarıyla da erkeklerin plaj tarzını renklendiriyor.

Plaj modasının tamamlayıcı parçası olan Quiksilver parmak arası terlikler, eşsiz detaylarıyla mükemmel bir yürüyüş deneyimi yaşatıyor. Sportif ayrıntıları ve hareketli desenleriyle fark yaratan Quiksilver Molokai parmak arası terlikler, kaymaya karşı dirençli dokulu tabanlarıyla güven verirken, esnek sentetik kauçuk kayışla da ekstra konfor sağlıyor. Quiksilver Monkey Abyss ve Quiksilver Molo Hold Down terlik seçenekleri ise hafif yapıları ile konforlu adımlar atmayı sağlarken, dikkat çekici tasarımları sayesinde de plajda havalı bir stil yaratmaya yardımcı oluyor.

Plaj stiline farklı bir hava katan Quiksilver erkek parmak arası terlik koleksiyonu, SPX mağazalarında ve spx.com.tr’de tatil severlerin beğenisine sunuluyor.

Molokai Terlik Fiyatı : 189,99 TL

Molokai Panel Terlik Fiyatı : 199,99 TL

Quiksilver Monkey Abyss Terlik Fiyatı : 229,99 TL

Quiksilver Molo Hold Down Terlik Fiyatı : 229,99 TL

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

En son mayo ve bikini trendleriyle plaj şıklığınız Billabong’dan

En son mayo ve bikini trendleriyle plaj şıklığınız Billabong’dan

Genç moda severlerin en sevdiği yaşam tarzı ve giyim markalarından Billabong, ilham veren bir mayo …