Son Dakika
Dünyaca Ünlü Babolat Raketleri SPX'te Tenis Tutkunları ile Buluşuyor

Dünyaca Ünlü Babolat Raketleri SPX’te Tenis Tutkunları ile Buluşuyor

Yüksek performans sağlayan raket modelleri ile tenis dünyasının vazgeçilmez markası olan Babolat’ın geniş ürün yelpazesi, SPX mağazalarında sporseverlerin beğenisine sunuluyor. Babolat, tenise farklı bir boyut kazandıran raket modelleriyle profesyonel sporculardan yeni başlayanlara kadar pek çok kullanıcıya hitap ediyor.

Sporculara çeviklik, denge, esneklik ve vücut koordinasyonu gibi özellikler katan tenis, aynı zamanda seyir keyfi en yüksek sporlar arasında bulunuyor. Farklı yaşlardan spor severlerin gönül verdiği ve zamanla bir tutkuya dönüşen tenisin simge malzemelerinin başında ise raketler geliyor.

Doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların markası SPX, Babolat’ın yeni teknolojiler ve özelliklerle donatılan raketlerine yer veriyor. Uzun yıllara dayanan tasarım deneyimi ile oyuncuların performansının yükselmesine katkı sağlayan ünlü tenis markası Babolat’ın raket koleksiyonunda, farklı ihtiyaçlara ve tarzlara göre seçenekler sunuluyor.

Spin vuruş ile fark yaratıyor: Pure Aero Team

Babolat, kaliteli ve fonksiyonel raketleriyle tenisin gelişimine katkı sağlıyor. 2003 yılında, oyuncuların oyuna hakim olmak için spin vuruşu kullanacağına ikna olan Babolat, spin için özel olarak tasarlanan ilk raket Pure Aero’yu tenis severlerle buluşturdu. Babolat, spin özellikli raketlere yatırım yapmaya devam ediyor. Oyuncuların spinini geliştirmeye odaklanan Babolat Pure Aero Team raket ile kortlarda farklı vuruşlar mümkün hale geliyor. Pure Aero Team raket, manevra kabiliyetini artırarak oyunculara maç sırasında daha fazla spin ve güç katıyor.

Tüm zamanların en çok satan raketlerinden biri: Pure Drive Team 

“Gücün tanımı” olarak adlandırılan Pure Drive Team raket, nokta atışı patlayıcı gücü ve artırılmış his özelliği ile oyunu bir üst seviyeye taşıyor. Daha iyi kullanım için güçlü ama daha hafif bir model arayan oyunculara özel olarak tasarlanan raket, konforlu ve eğlenceli bir spor deneyimi sunuyor. Oyuncunun avucunun içine güç getiren çok yönlülüğü nedeniyle tüm zamanların en çok satan raketlerinden biri olan Pure Drive Team ile kortların heyecanı artıyor.

Agresif tenis oyuncularının tercihi: Pure Strike 100

Babolat, Pure Strike modelinin 3. nesli ile modern oyunun kontrolünü geliştirerek, agresif ve sert vuruşlu oyuncuların tüm ihtiyaçlarını tek bir rakette birleştiriyor. Kontrolden ödün vermek istemeyen agresif tenis oyuncularının tercihi olan Pure Strike 100, dinamik kontrolü ve oyunun saf hissini benzersiz bir tepki için bir araya getiriyor. Babolat Pure Strike 100’ün özelliklerinden güç alan oyuncular, maçları kontrol edebildiği gibi tüm baskıyı rakiplerin üzerinde yoğunlaştırabiliyor.

Profesyonel sporculardan yeni başlayanlara kadar pek çok tenis tutkununun ihtiyacına uygun olan Babolat raketler ve aksesuarlar, SPX mağazalarının yanı sıra internet mağazası spx.com.tr’de de sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

Babolat Pure Aero Team Satış Fiyatı: 2.899,99 TL

Babolat Pure Drive Team Satış Fiyatı: 2.899,99 TL

Babolat Pure Strike 100 Satış Fiyatı: 2.799,99 TL

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

En son mayo ve bikini trendleriyle plaj şıklığınız Billabong’dan

En son mayo ve bikini trendleriyle plaj şıklığınız Billabong’dan

Genç moda severlerin en sevdiği yaşam tarzı ve giyim markalarından Billabong, ilham veren bir mayo …