Son Dakika
Kurban Bayramında Koroplast’la ‘Paylaş, Bayram Et’

Kurban Bayramında Koroplast’la ‘Paylaş, Bayram Et’

Çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünlerinde Türkiye’yi 40 yıldır ilklerle buluşturan Koroplast’ın Kurban Bayramına özel reklam filmi “Paylaş, Bayram et” sloganıyla TV ve dijital mecralarda yayınlanmaya başladı. Reklam filminde, özlemini duyduğumuz hep beraber geçirilen bayramlara ve paylaştıkça çoğalan değerlere vurgu yapılıyor.

40 yıllık uzmanlığı ile hayatı birlikte kolay hale getiren Koroplast, paylaşmanın ve dayanışmanın en çok hissedildiği Kurban Bayramına özel reklam filmi hazırladı. “Paylaş, bayram et” sloganıyla yayınlanan reklam filminde hepimize ait ortak değerlerin paylaştıkça çoğaldığına vurgu yapılıyor.  Kurban etini, neşeyi, birlikte olmanın mutluluğunu ya da sadece sıcak bir gülümsemeyi paylaşmaya davet eden reklam filminde, ailece bir arada geçirilen bayramların özlenen keyfi de hatırlatılıyor.

Koroplast’ın hijyenik, taptaze muhafaza eden buzdolabı poşeti, tekrar tekrar kullanılabilen kilitli ve fermuarlı poşetleri yardımıyla, hem paylaşmanın keyfine varılıyor hem de pratikliğiyle bayram coşkusunu sevdiklerinizle yaşamaya zaman kalıyor.

 

Kampanya Künyesi

 

Reklamveren: Koroplast

Reklamveren Temsilcileri: Gülsün Mersin, Bengü Kıran, Seçil Oyan

Reklam Ajansı: Vapp Works

Yaratıcı Ekip: Orhan Tanak

Marka Ekibi: Burcu Erenkuş

Yapım Şirketi: Vapp Prodüksiyon

Yönetmen: Tunç Erenkuş

Görüntü Yönetmeni: Engin Özkaya

Prodüktör: Gökhan Yıldız

Müzik: Oğuz Kaplangı

Medya Satınalma: Wavemaker

Dijital Medya Satınalma:  OMD

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Türkiye, Kurban Bayramı’nda yine online alışverişi tercih etti.

Türkiye, Kurban Bayramı’nda yine online alışverişi tercih etti.

 Param Kurban Bayramı’na ilişkin verilerini açıkladı. Param tarafından açıklanan bayram alışverişi verilerine göre, ParamPOS ile …