Son Dakika
İstanbul Teknik İyi Yaşam Gönüllüleri ekibi AÇEV için İstanbul Maratonu’nda koştu

İstanbul Teknik İyi Yaşam Gönüllüleri ekibi AÇEV için İstanbul Maratonu’nda koştu

İstanbul Teknik, 7 Kasım’da yapılan İstanbul Maratonu’nda AÇEV için koştu. Topladığı bağışları AÇEV’e bağışlayan İstanbul Teknik, çocukların güvende ve sağlıklı olmasına destek oldu.

Türkiye’nin en büyük geogrid üreticisi ve geosentetik, asfalt yalıtım alanlarında lider olan firması İstanbul Teknik, sektörde yaptığı başarılı işlerin dışında sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

İstanbul Teknik bu kapsamda İstanbul Teknik İyi Yaşam Gönüllüleri ekibi, 7 Kasım’da gerçekleşen İstanbul Maratonu’nda Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) için koştu. Maratondan elde edilen geliri, AÇEV’e bağışlayan İstanbul Teknik, hem ihtiyaç sahibi çocukların güvende, sağlıklı, mutlu olmasına hem de anne babalar ve genç kadınlar için bilimsel temelli eğitim programlarının geliştirmesine ve uygulanmasına yardımcı ve destek oldu.

İki kıtayı birleştiren tek maraton

Dünya üzerinde iki kıtayı birleştiren tek maraton olma özelliği taşıyan İstanbul Maratonu, sporseverlerin iki kıtayı dostluk ve centilmenlik duygusuyla birleştirmesi sonucunda en ilgi çekici maraton haline geldi. 40 yıldan fazla süredir, karşılaştığı tüm engelleri aşarak gündemdeki yerini korumayı ve dünya çapında daha fazla sporcunun ilgisini çekmeyi başaran İstanbul Maratonu; Türk atletizmi, uluslararası spor dünyası ve İstanbullular için vazgeçilmez bir spor şölen havasına kavuştu. Ayrıca İstanbul Maratonu’nda, geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle bir ilk yaşadı. Maratonun koşulduğu hafta sonu boyunca sanal koşular düzenlendi. Türkiye’nin 80 ilinde ve 55 ülkeden katılımın sağlandığı sanal konuşlar, 5K, 10K ve 15K kategorilerinden oluşarak Türkiye’nin en geniş katılımlı sanal koşusu olma özelliği kazandı.

 

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

İnşaat sektöründe dışa bağımlılık azalıyor

İnşaat sektöründe dışa bağımlılık azalıyor

Türkiye’nin en büyük geogrid ve asfalt kimyasalları üreticisi İstanbul Teknik, yüzde 100 yerli sermayesi ve …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir