Son Dakika
HARIBO FRUITBONS İLE BAYRAMI KEYİFLE YAŞAYIN!

HARIBO FRUITBONS İLE BAYRAMI KEYİFLE YAŞAYIN!

Çocuk ya da büyük herkese mutluluk vadeden HARIBO, bayram döneminde de çocuksu mutluluğu sevenleriyle buluşturuyor. Bayramın özlenen sofraları, kavuşmaları yavaş yavaş hayatımıza yeniden dahil olmaya başlarken, HARIBO’nun bayrama özel olarak satışa sunduğu Fruitbons ürünü de damakları tatlandırmak için özel ayıcıklı kutusuyla raflarda yerini aldı. Gerçek bitki özü ve meyvelerin konsantrelerinden elde edilen doğal renklendiricilerle üretilen HARIBO Fruitbons, tekli paketleriyle en lezzetli bayram tebriklerinin başrolünde olmaya aday. 

 

Çocuk ya da büyük herkese mutluluk vadeden HARIBO Türkiye’nin bayram dönemine özel ürünü Fruitbons en lezzetli bayram tebrikleri için raflarda yerini aldı. Tüm ürünlerini doğal meyve ve sebzelerden elde edilen aromalarla renklendiren ve üç farklı “Helal Ürün” sertifikasına sahip olan HARIBO Türkiye’nin, bayrama özel sunduğu Fruitbons ürününün içeriği ise vegan. Uzun süre sonra bayram sıcaklığını yeniden hissetmeye başlayacağımız bu günlerde HARIBO bayram dönemine özel ürettiği Fruitbons lezzetleriyle hem aile buluşmalarının hem de çocuksu mutluluğu tek başına keşfetmek isteyenlerin yanında olacak.

 

20 yıldır İstanbul- Hadımköy’deki fabrikasında faaliyetlerini sürdüren HARIBO Türkiye, burada ürettiği ürünlerini 57 ülkeye ihraç ediyor. Sadece dönemsel olarak, bayram döneminde, Türkiye pazarına sunulan Fruitbons; çilek, kola, ananas, tutti frutti, limon, portakal, ahududu, mandalina çeşitlerinden oluşuyor. Farklı yapısı ve dokusuyla tekli ambalaj şeklinde satışa sunulan HARIBO Fruitbons’u açık şeker noktalarında, Bayram Keyfi adıyla tek bir paket içerisinde, Hariboshop.com ve Migros’larda ise çocuksu mutluluğunuza mutluluk katacak özel ayıcıklı kutusuyla bulmak mümkün. HARIBO, bayrama özel sunduğu Fruitbons ürünüyle evlerdeki bayram coşkusuna çocuksu mutluluğu ekleyerek neşe dolu günlerin en lezzetli tamamlayıcısı olacak.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Bayram Alışverişinde Baklavanın Fiyatına Değil Kokusuna Bakın

Bayram Alışverişinde Baklavanın Fiyatına Değil Kokusuna Bakın

Kurban Bayramı’nda en çok tüketilecek tatlıların başında yine baklava gelecek. Bu özel günde baklavayı seçerken …