Son Dakika

Aktif Bank ile ilgili tüm haberler

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Aktif Bank, yatırım bankacılığını yeniden yorumladığı yenilikçi iş modelleri ile dikkat çekiyor.

 

İştirakleri ve iş ortaklarıyla birlikte 10’un üzerinde iş kolunda krediden sigortaya, ulaşımdan kart hizmetlerine, ödeme sistemlerinden eğlence dünyasına kadar geniş bir yelpazede 10 milyondan fazla müşterisine seslenen Banka, Türkiye genelindeki 12 şubesi ile ağırlıklı olarak kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve özel bankacılığa odaklanıyor.

 

Kurumsal bankacılık ve uluslararası bankacılık alanlarındaki uzmanlığıyla bilinen Aktif Bank, 151 ülkede bini aşkın muhabirlik ilişkisiyle zorlu coğrafyalarda hizmet sunarken, ülkemizin dış ticaret hacmine önemli katkılarda bulunuyor.

 

Türk sermaye piyasalarında lider kurum konumunda olan Aktif Bank, sektörde ilklere imza atmayı sürdürüyor. Türkiye’nin elektrik sektörüne kaynak yaratan ilk sürdürülebilir ihracını gerçekleştiren Banka; sukuk, VDMK, altına dayalı kira sertifikası gibi sermaye piyasası ürünlerindeki yetkinliğiyle sektöre öncülük ediyor. Özel bankacılık alanında da bireysel müşteri tabanını genişletmeye ve yönetilen varlık büyüklüğünü artırmaya devam eden Aktif Bank, nitelikli ürün taleplerine esnek ve hızlı cevap vermesi sayesinde bu alandaki yerini sağlamlaştırıyor.