Son Dakika
Domino’s, yılın lezzet ikilisini kapınıza getiriyor

Domino’s, yılın lezzet ikilisini kapınıza getiriyor

Mahallenizin pizzacısı Domino’s, enfes pizzaları, en özel kampanyalarla sunmaya devam ediyor. Lezzet tutkunlarının damaklarını şenlendiren seçenekler, kampanyalı fiyatlarla anında evinize geliyor. 12 – 29 Ağustos tarihleri arasında geçerli olan ‘Yılın Lezzet İkilisi’ kampanyası ile 2 adet orta boy pizza + 2 adet sufle 59.99 TL’den başlayan fiyatlarla kapınıza geliyor.

 

Mahallenizin pizzacısı Domino’s, lezzetli kampanyalarıyla hem sofraları hem cepleri şenlendirmeye devam ediyor. Domino’s’un sevilen pizzaları ile sofralar şenlenirken, tatlı severlerin favorisi sufle de keyifli anlarınıza eşlik ediyor.

 

Lezzet tutkunları pizzaya doysun diye 12 Ağustos tarihinde başlayan Yılın Lezzet İkilisi kampanyası ile 2 adet orta boy pizza + 2 adet sufle 59.99 TL’den başlayan fiyatlarla kapınıza geliyor. 12 – 29 Ağustos tarihleri arasında eve servis siparişlerde siz de bu avantajlı seçenekleri kaçırmayın.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

‘Domino’s’a Gel’ günleri başladı

‘Domino’s’a Gel’ günleri başladı

‘‘Domino’s’a Gel’ günlerinde herkes pizzaya doyacak   Mahallenizin pizzacısı Domino’s, sofralara lezzet katmaya devam ediyor. …