Son Dakika
Türkiye'nin Önemli Markalarıyla İşbirlikleri Yolcu360'ın Yeni Reklam Kampanyasında

Türkiye’nin Önemli Markalarıyla İşbirlikleri Yolcu360’ın Yeni Reklam Kampanyasında

Son üç yılda araç kiralama dendiğinde akla ilk gelen marka olma oranını yüzde 350 artıran Yolcu360’ın, tüketiciye doğrudan dokunduğu reklam filmi dijital mecra ve TV’lerde yerini aldı. Türkiye’nin en büyük markalarıyla işbirliği yapılarak oluşturulan kampanyalara ve Yolcu360 kampanya modülüne vurgu yapan reklam filmi, Yolcu360’ın sürekli kullanılması ve kontrol edilmesi gereken bir araç karşılaştırma platformu olduğunun altını çiziyor.

Araç kiralamak ne kolaymış mottosuyla 2015 yılında yola çıkan Yolcu360, markanın bilinirliğini artırıcı güçlü iletişim çalışmalarını sürdürüyor. Son 3 yılda araç kiralama dendiğinde akla ilk gelen marka olma oranını yüzde 350 artıran Yolcu360, son reklam filmiyle ilk kez doğrudan misafirlerine sesleniyor ve araç kiralama kampanyalarının sürekliliğine dikkat çekiyor.

Mutluluk saplantısı kampanyalara yansıyor

Yolcu360’ın yeni reklam kampanyası, misafirlerin istedikleri araçların fiyatlarını karşılaştırmalı olarak görebilecekleri, 1 dakikanın içinde kolayca kiralama yapabilecekleri, Türkiye’nin en önemli kurum ve markalarıyla ortak projeler geliştiren bir hizmet platformu olduğuna dikkat çekiyor. Kampanyanın iletişim hedefleri ile ilgili bilgi veren Yolcu360 Chief Brand Officer ve İcra Komite Üyesi Samet Ensar Sarı, reklam filminin öncelikle Türkiye’nin önemli kurum ve markalarıyla yapılan sağlam iş birliklerini göstermeyi ve misafirlere güven vermeyi amaçladığını belirtti. Sarı “Yolcu360’ın en önemli marka vaadi, uygulamanın tıklandığı saniyeden araç teslimine uzanan mükemmel müşteri deneyimi ve mutluluk saplantısı. Bu mutluluğu sadece kusursuz hizmet ile değil en avantajlı kampanyalarla sağladığımızı anlatmaya çalıştık” dedi.

“Yolcu360 Türkiye’nin önemli markaları ile işbirliklerini genişletiyor.” 

Yolcu360 mobil uygulamasının herkesin telefonunda olması gereken ve misafirlerine sürekli fırsatlar sunan bir uygulama olarak konumlanmasını hedeflediklerini söyleyen Samet Ensar Sarı, nihai amacın “Misafirlerimizin Yolcu360’ı tüm araç kiralama olanaklarından yararlanacakları bir pazaryeri gibi görmelerini ve sürekli takip etmelerini istiyoruz. Kampanyamız içerisinde, dev bankalardan en yaygın süpermarketlere kadar çok çeşitli kampanya iş birlikleri var. Mobil uygulamamızı kontrol etmek ve hatta yeni kampanyalardan haberdar olmak, günlük yaşamın seyrini değiştirecek sürprizlere yol açabilir” dedi.

Yolcu360’ın kampanya modülüne vurgu yapılan reklam filminde; Maximum Mobil, Allianz, TAV Passport, Papara, MultinetUp, Trendyol.com, ÇiçekSepeti, D-Smart ve Apsiyon gibi Türkiye’nin önde gelen markaları yer aldı.

Reklam Künyesi

Reklamveren: Yolcu360

Reklamveren Yetkilileri: Samet Ensar Sarı, Fırat Keçili

Yaratıcı Ekip: M. Caner Çolakoğlu, Felat Delibalta

Stratejik Planlama Ekibi: Gökhan Karaoğlu, Aslı Tez, Elif Otman, Mehmet Kobul

PR Ajansı: TIME Public Relations (TimePR)

Prodüksiyon Şirketi: Hacıyatmaz Film

Yönetmen: Ali Can Zeren

Prodüksiyon Ekibi: Necati Demircan, Şazi Bayraktar, Elif Özdemir

Post Prodüksiyon: Hacıyatmaz Film

Medya Ajansı: Speed Medya

Kullanılan Mecralar: TV, Dijital Medya

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Yasaksız İlk Bayram Araç Kiralamayı Uçurdu

Yasaksız İlk Bayram Araç Kiralamayı Uçurdu

Türkiye pandemi dönemindeki ilk yasaksız bayrama hazırlanırken araç kiralama sektörü tarihi bir yoğunluk yaşıyor. Kiralamayı …