Son Dakika
TransAnatolia General Tire ile farklı yol ve hava koşullarına meydan okudu

TransAnatolia General Tire ile farklı yol ve hava koşullarına meydan okudu

Türkiye’nin ilk ve tek, dünyanın ise en büyük ve zorlu yarışlarından biri olan TransAnatolia bu yıl da kesintisiz maceranın adresi oldu. Eskişehir’den start alan yarışçılar bir haftada14 ili geçerek Kars’a ulaştı. Anadolu’nun farklı yol ve hava koşullarında, özellikle de Kars Sarıkamış’taki yoğun yağışa rağmen kesintisiz devam eden yarışın lastik sponsoru Continental markalarından General Tire’dı. General Tire, lastik tedarikinin yanı sıra kurulan servis alanlarında uzman ekibi ile 300 lastiğin sökme-takma işlemini de üstlendi.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu desteğiyle 11. kez düzenlenen TransAnatolia Rally Raid, Kars’ta sona erdiBu yıl 2300 kilometre uzunluğundaki rotada yine doğa, tarih ve kültür başrolde yer aldı. Kars Sarıkamış’ta yoğun yağışa maruz kalan yarışçılar, farklı yol ve kafa koşullarına rağmen yarışı tamamlamayı başardı. Etkinliğin “Resmi Lastik Sponsoru” olan General Tire, yarışmaya katılan ekiplere lastik tedarikinin yanı sıra kurulan servis alanlarında uzman ekibi ile lastik sökme ve takma hizmeti de sundu. General Tire ekibi 300 lastiğin değişiminde görev alarak yarışçılara destek oldu. Raid kategorisinde General Tire ekibinde yarışan pilot Furkan Kızılay ve co-pilot Çağatay Bekmez de başarılı bir performans sergiledi.

Kesintisiz ve güvenli bir macera için yarışta sürücülere General Tire’ın SUV, pikap ve arazi aracı sürücülerinin ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdiği arazi lastiği Grabber AT3 eşlik etti. Taş, kaya, moloz gibi darbelere karşı dayanıklılığı ile göz dolduran Grabber AT3, açık sırt omzu sayesinde kendini kolayca temizleme özelliğiyle çamurlu yollarda sürücülerin en büyük yardımcısı oldu.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

AUTOSHOW 2021 MOBILITY BAŞLIYOR

AUTOSHOW 2021 MOBILITY BAŞLIYOR

Son teknoloji otomobiller, hafif ticari araçlar ve motosikletler meraklılarıyla bu kez dijitalde buluşuyor   Otomotiv …