Son Dakika
Sodexo’ya İki Altın Ödül

Sodexo’ya İki Altın Ödül

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri, pazarlama dünyasının nabzını tutan Pazarlamasyon Türkiye’nin düzenlediği The Hammers Ödülleri’nde En İyi Müşteri Deneyimi Takımı ve Yılın Dijital Dönüşüm Ekibi ile iki farklı kategoride altın ödül almaya hak kazandı. 

Türkiye’nin 1 numaralı Dijital Çalışan Deneyimi platformu olma vizyonuyla paydaşlarının #HerAnYanında olduğunu hissettirecek şekilde uçtan uca projeler tasarlayan Sodexo, sektörün en çok okunan online kaynağı Pazarlamasyon tarafından düzenlenen The Hammers 2021’de iki kategoride büyük ödüle layık görüldü. Sodexo, şirketlerin pazarlama ve pazarlamayı kapsayan bölümlerindeki ekip başarısını ödüllendiren The Hammers 2021’de Müşteri Deneyimi ve Dijital Dönüşüm ekibi ile iki altın ödülün sahibi oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sodexo Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Serdar Güngör, “Sodexo olarak bir yandan Müşteri Hizmetleri yaklaşımı ile reaktif ve operasyonel yapıda konumlanmış organizasyonu deneyim odaklı, bütünleşik ve esnek bir yapıya taşırken, diğer yandan da pandemiyle birlikte fiziksel olarak uzaklaştığımız paydaşlarımızla aramızdaki duygusal bağı daha da güçlendirecek şekilde deneyimi dijitalleştirdik” dedi.

100% dijital olma yaklaşımı ile müşteri hizmetlerini yeniden yapılandıran Sodexo, çağrı merkezini  deneyim merkezine dönüştürerek onların hayatlarını kolaylaştırıyor. Hizmet verdiği kurumların çalışanlarına tüm kanallarda kişiselleştirilmiş, benzersiz ve ayrıcalıklı deneyimler sunmak üzere hem hizmeti dönüştürmeye hem de deneyimi dijitalleştirmeye odaklanıyor.

Mobil Ödeme, Mobil Kart, Online Alışveriş, Flexogift, Cep POS ve Sanal Pos gibi yenilikçi ve uçtan uca dijital uygulamalarıyla hem hizmet verdiği şirket ve çalışanlarının hem de üye iş yerlerinin hayatını kolaylaştırıran Sodexo son zamanlarda aldığı ödüllerle de sektörde Müşteri Deneyimine liderlik ediyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.