Son Dakika
“SALOMON X ULTRA 4 GTX” AYAKKABI, DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE ÇEVİKLİK, GÜVEN VE KONFOR KATIYOR

“SALOMON X ULTRA 4 GTX” AYAKKABI, DOĞA YÜRÜYÜŞLERİNE ÇEVİKLİK, GÜVEN VE KONFOR KATIYOR

Outdoor sporlarının ve özellikle ultra-trail (patika koşusu) branşının lider markası Salomon, kullanıcıların farklılaşan beklentilerini karşılamak ve outdoor giyim trendini geliştirmek için yenilikler yapmaya devam ediyor. Hibrit bir anlayışla tasarlanan Salomon X Ultra 4 GTX® modelinde, bir yürüyüş ayakkabısında patika koşusu ayakkabısı teknolojileri kullanılıyor. Salomon X Ultra 4 GTX, performansı doğrudan etkileyen fonksiyonel özellikleriyle doğadaki zorlu arazilerde bile maksimum yürüyüş konforu ve kavrama sunuyor. 

Outdoor modasını belirleyen markalardan biri olan Salomon, kullandığı lider teknolojiler ve yeniliklerle doğada yapılan aktiviteleri daha konforlu ve verimli hale getiriyor. Salomon’un yenilikçi bakış açısı, özellikle de dünyaca ünlü ayakkabı modellerinde gözler önüne seriliyor. Salomon, 2021 ayakkabı koleksiyonunda yer alan iddialı modellerden biri olan X Ultra 4 GTX® modelinde hibrit bir bakış açısı sunuyor. Patika koşusu modellerinden ödünç alınan teknolojilerle tasarlanan yürüyüş ayakkabısı X Ultra 4 GTX, zorlu arazilerde kullanıcılara tam performans sunuyor.

Ayağı yaralanmalara karşı koruyor

Ayağın hassas bölgelerini yaralanmalara karşı koruyan Salomon X Ultra 4 GTX, daha özgür bir şekilde doğanın keyfini çıkarmaya yardımcı oluyor. Araştırmalar, yürüyüş yaralanmalarının yüzde 80’inin ayak bileği burkulmaları olduğunu ve bunların yüzde 95’inin dış ayak bileği burkulmaları olduğunu gösteriyor. Bu bilgilerin ışığında ayağın korunması gereken kilit bölgelerini belirleyen Salomon, yeni X Ultra 4’ü yaralanmalara karşı korunmaya yardımcı olmak için tasarladı.

Şık ve atletik tasarım

Outdoor sporlarda konfor açısından en önemli faktörlerden biri olan su geçirmez yapıya sahip olan Salomon X Ultra 4 GTX; şık tasarımı, atletik yapısı ve iniş kontrol teknolojisi ile dikkat çekiyor. Bir arazi koşu ayakkabısı kadar hafif ve çevik olan Salomon X Ultra 4 GTX, dış ayaktaki eklemleri korumayı hedefleyen ADV-C Chassis özelliği ile engebeli yerlerde hareket kabiliyetini sınırlamadan dengeyi korumayı sağlıyor. Contagrip® MA dış taban ise kaygan olduğunda bile zemini kavrayarak özellikle inişlerde daha fazla kontrol sunuyor. Kullanıcılar aynı kontrol avantajını ayakkabının burun kısmında da hissedebiliyor.

Salomon X Ultra 4 GTX’in hem kadın hem de erkek modeli bulunuyor. X Ultra 4 GTX kadın modeli, kadınların ayak yapısına göre uyarlanan özellikler taşıyor. Ayakkabının taban şasi sertliği ağırlık oranına göre ayarlanırken, yaka ile dilde kullanılan yumuşak malzeme ekstra konfor sunuyor.

Tüm zorlu arazi koşullarında güven ve konfor ile kullanılabilen hafif teknik ayakkabı X Ultra, gelişmiş teknolojileri ile doğa sporları aktivitelerine ve günlük şehir yaşamına dinamizm katıyor.

Salomon X Ultra 4 GTX – Satış Fiyatı: 1699.99 TL

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Salomon XA SHORT W kadın şortu, outdoor maceralarına konfor ve performans katıyor

Salomon XA SHORT W kadın şortu, outdoor maceralarına konfor ve performans katıyor

Outdoor sporlarının ve özellikle ultra-trail (patika koşusu) branşının lider markası Salomon’un tasarladığı XA SHORT W …