Son Dakika
Müzik, Çağdaş Sanat, Gastronomi, Görsel Sanatlar ve Dahası ORGANICS by Red Bull Sessions’ta…

Müzik, Çağdaş Sanat, Gastronomi, Görsel Sanatlar ve Dahası ORGANICS by Red Bull Sessions’ta…

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, ferah ve çarpıcı dokunuşlarla zenginleştirilmiş beş farklı lezzeti tüketiciyle buluştururken, müzik, çağdaş sanat, gastronomi, görsel sanatlar ve çok daha fazlasını bir arada sunan ORGANICS by Red Bull Sessions etkinliklerine başlıyor.

Tüm yıla yayılacak olan ve katılımcıların hem ORGANICS by Red Bull lezzetleriyle tanışacağı, hem de içlerindeki doğal yetenekleri keşfedeceği ORGANICS by Red Bull Sessions etkinliklerinden ilk ikisi 18 Temmuz’da Bodrum Sail Loft’da ve 20 Temmuz’da Marmaris Bonjuk Bay’de gerçekleşecek. Bu etkinliklerde katılımcıları Evrencan Gündüz’ün akustik performansı, Sebahat Karcı’nın renkli ve organik el işi tasarımı ve miksoloji atölyesi ile gün boyu farklı deneyimler bekliyor.

ORGANICS by Red Bull, Instagram üzerinden de herkesi doğal yeteneğini keşfetmeye davet ediyor. 10- 15 Temmuz tarihleri arasında, sesinin en doğal haliyle şarkı söylediği anı hikayesinde #yetenekdoğasındavar ve @organicsbyredbulltur etiketiyle paylaşan bir kişi, 18 Temmuz’da Bodrum Sail Loft’ta gerçekleşecek ORGANICS by Red Bull Sessions serisinin ilk etkinliğine bir arkadaşıyla birlikte katılma şansı yakalayacak.

%100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanlayan ORGANICS by Red Bull, Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle her damak zevkine hitap edecek lezzetleri yeni tat ve ferahlık arayışı içinde olanlarla buluşturuyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Ünlü Şefler, WorldFood İstanbul’da buluştu!

Adeta doğanın kendisi gibi cildi yenileyen krem; Yeni Reset Oil in Serum

Türkiye’nin gıda ve gastronomi kültürünü dünyaya duyuran, Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul …