Son Dakika
Multinet Up ve Akbank iş birliği ile restoranlara finansal destek

Multinet Up ve Akbank iş birliği ile restoranlara finansal destek

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up ve Akbank iş birliği yaptı. İş birliği kapsamında; Multinet Up’ın tedarik çözümü MultiAvantaj Kart sayesinde vade beklemeden ticaret yapabilen restoranlar Akbank’ın avantajlı koşullarda sunduğu ticari artı para kredisi, taksitli ticari kredi, ticari kredi kartı, POS hizmetleri ve maaş ödeme programı gibi çeşitli ürün ve hizmetlerinden yararlanacak. Restoranlar ayrıca MultiAvantaj kartlarına Akbank hesaplarından para transferi yaparak tedarik süreçlerini daha hızlı ve kolay yönetebilecek.

Yeni nesil finansal teknoloji grubu Multinet Up, Akbank ile gerçekleştirdiği iş birliği ile 60.000 MultiNet üye iş yeri ağının çoğunluğunu oluşturan 26.000 restorana finansal destek sunuyor.   MultiNet üye iş yeri olan işletmelerin operasyonel giderlerini maliyet avantajları ile yönetmesini sağlayan geniş tedarik zinciri MultiAvantaj, işletmelerin MultiNet ile yapılan harcamalardan biriken alacaklarını vade süresi beklemeden, toplu satın alma harcamalarında değerlendirmelerine imkân sağlıyor. MultinetUp ve Akbank iş birliği ile MultiAvantaj kart kullanıcısı işletmeler, ticareti kolaylaştıran birçok avantajdan daha yararlanacak.

İş birliği kapsamında; MultiNet üye iş yeri olan restoranlar, Akbank’ın sunduğu ticari artı para kredisinden yararlanabilecek, MultiAvantaj kartlarına Akbank Mobil, Akbank İnternet ve ATMler aracılığıyla ilave bakiye yükleyebilecek. Böylece üye işletmeler, bakiyelerini artırarak Metro, A101, G2M, Bizim Toptan ve daha birçok MultiAvantaj noktasında, MultiAvantaj kart kullanıcılarına sunulan maliyet avantajlarını değerlendirebilecek. MultiNet üye iş yeri olan restoranlar ayrıca Akbanktan, 2 gün süresince %0 faizle ticari artı para kredisi kullanabilecek. Yeni Akbank müşterisi olan KOBİ’ler ise, ilk 3 ay boyunca Akbank’ın sunduğu % 50 indirimli POS hizmetleri ile tüm kanallar aracılığıyla hesaptan yapılan ücretsiz havale, EFT, swift, çek ve senet işlemleri gibi MultiAvantajlılara özel ayrıcalıklardan da yararlanabilecek. MultiAvantajlılardan ilk yıl kredi kartı ücreti de alınmayacak. Ayrıca, ilk kez Axess Business ya da Wings Business ticari kredi kartı alan KOBİ’ler 1.000 TLye varan chip para fırsatından yararlanabilecek.

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Multinet Up CEOsu Demirhan ŞenerMultinet Up olarak ekosistemimizdeki tüm paydaşlarımız için fayda ve değer yaratma stratejimiz doğrultusunda çalışıyoruz. Özellikle pandemiyle birlikte restoran sektörünün içinde bulunduğu zor koşulları da göz önünde bulundurarak, üye iş yeri ağımızdaki işletmelerin hayatını kolaylaştıracak çalışmalara odaklandık. İş yerlerinin operasyonel gereksinimlerini maliyet avantajlarıyla yönetmesini sağladığımız tedarik zincirimiz MultiAvantaj ile MultiNet üyesi işletmeler MultiNette biriken bakiyeleri vade süresi beklemeden; organize toptan ticaret noktalarında, anlaşmalı tedarikçilerimizde veya MultiNet üyesi diğer tüm noktalarda kullanabiliyor. Üyelerimizin işletme giderlerini karşılamada ticari artı para kredisinin onlara kolaylık sağlayacağını düşünerek bu döngü içine Akbank iş birliğini de ekledik. Restoranlarımız 0 faizli ticari artı para kredisi ile nakit ihtiyacını karşılayabilecek, ihtiyaç duyduklarında ticari artı para kredisi limitinden ya da kredi kartlarından MultiAvantaj kartlarına bakiye yükleyebilecek. MultiAvantaj karta transfer işlemlerini Akbank Mobil, Akbank İnternet ve ATMler üzerinden yapabilecek. Bu iş birliğinin hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Multinet Upta kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmaya yönelik geliştirdiğimiz çözümlerin alanının en güçlü aktörleriyle kurduğumuz iş birlikleri aracılığıyla güçlendirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

KOBİ’lerin hayatını kolaylaştırarak, işlerine destek olacak bu iş birliği ile ilgili açıklama yapan Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını yakından izlediklerini belirterek, Bildiğiniz gibi, KOBİ’lerin ticari faaliyetlerini sürdürebilmeleri için her alanda desteklenmeye ihtiyacı var. Multinet Up ile yaptığımız iş birliği kapsamında restoranlara sadece bankacılık ürünleriyle değil, yaptığımız iş birlikleriyle de alternatif finansman destekleri sağlamayı amaçlıyoruz. MultiNet üye iş yeri olan restoranlar MultiAvantaj kartta biriken bakiyesini, vade süresi beklemeden harcayabiliyor. Bu iş birliği ile kartlarına Akbank Mobil, Akbank İnternet ve ATMler aracılığıyla kolaylıkla ilave bakiye yükleyebilecekler. Buna ilave olarak üye iş yeri, taksitli ticari kredi, ticari kredi kartı ve maaş ödeme programı gibi ürün ve hizmetlerimizdeki ayrıcalıklardan yararlanabilecekler.” dedi.

MultiAvantaj nedir?

Multinet Up’ın MultiNet üye iş yeri olan esnaflar için geliştirdiği MultiAvantaj Kart, esnafa MultiNet’te biriken bakiyesini, vade süresi beklemeden gıda, temizlik, teknoloji, güvenlik, kargo, kırtasiye, akaryakıt gibi onlarca farklı kategoride harcama imkânı sunuyor.

İşletmelerin operasyonel gereksinimlerini avantajlı fiyat ve koşullarla tedarik etmesini sağlayan MultiAvantaj, işletmelere tüm ihtiyaçlarını tek bir portal üzerinden tedarik etme, adrese teslim, tedarikçi noktasına giderek satın alma olanakları sunuyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Akbank’tan Çevre Dostu Taşıt Kredisi

Akbank’tan Çevre Dostu Taşıt Kredisi

Akbank, elektrikli ve hibrit araç finansmanına yönelik avantajlı koşullar uygulamaya başlayarak ürün ve hizmet gamına …