Son Dakika
Mobil Eğitim Platformu Kunduz’un İletişim Danışmanlık Ajansı Golin İstanbul Oldu

Mobil Eğitim Platformu Kunduz’un İletişim Danışmanlık Ajansı Golin İstanbul Oldu

Öğrencilerin  çözemedikleri sorular için eğitmenlerden destek aldıkları mobil eğitim platformu Kunduz’un iletişim çalışmaları Golin tarafından yürütülecek.

Başta YKS ve LGS sınavlarına hazırlananlar olmak üzere tüm öğrencilerin soru çözmelerine yardımcı olmak için geliştirilen mobil eğitim platformu Kunduz, yeni ders yılında da en hızlı ve en ekonomik çözümleriyle velilerin ve  öğrencilerin en büyük destekçisi olacak. Bugüne kadar 3 milyondan fazla öğrenciye destek veren Kunduz, bünyesindeki 35 binden fazla uzman eğitmen ile, yeni eğitim öğretim yılında soru cevap desteği hizmetinin yanı sıra konu anlatımları, mobil deneme sınavları, kişiselleştirilmiş testler, özel ders ve koçluk hizmeti verecek. Pandemi döneminde yüzde 550 büyüme sağlayan Kunduz,  öğrencilerinden gelen 30 milyon soruya branşında uzman olan eğitmenlerin anlatımıyla dakikalar içinde cevap verdi.

Golin İstanbul, teknoloji ve girişim ekosistemindeki deneyimi ile Kunduz’a, stratejik iletişim danışmanlığı çatısı altında kurumsal iletişim, konu ve etkinlik yönetimi, medya ilişkileri ve influencer marketing konularında hizmet verecek.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.