Son Dakika
Kurumlar, çalışanlarını ‘Sosyopixli’ hediyelerle mutlu ediyor

Kurumlar, çalışanlarını ‘Sosyopixli’ hediyelerle mutlu ediyor

Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilmiş hediye platformu Sosyopix, kullanıcılarına  ‘iyi ki’ dedirten hediye alternatifleri sunmayı sürdürüyor. Sosyopix, özel gün ve kutlamalarda kurumlara özel hediye alternatifleriyle hem çalışanları hem de müşterileri mutlu edecek kişiselleştirilebilir ve yenilikçi hediyeleriyle dikkat çekiyor. Marka; motivasyonu artıran, mutluluk veren kaliteli malzemelerle hazırlanmış hediyeleri avantajlı fiyatlarla hazırlıyor. Üstelik şirket ihtiyaçlarına göre hazırlanan hediyelerin içeriği, kuruma özel kişiselleştirme seçenekleri ile sunuluyor.

Fotoğraf baskı ürünleri ile 2015’te faaliyetlerine başlayan Türkiye’nin en büyük kişiselleştirilmiş hediye platformu Sosyopix, bugün; fotoğraf baskıları, deri ürünler, hediye kutuları, albümler, kanvas tablolar, magnetler, çiçek, lezzetli hediyeler, duvar dekorasyonu kategorilerinde “iyi ki” dedirten kişiselleştirilebilir ürünler hazırlıyor.   Sosyopix Flowers ile taze mevsim çiçeklerini özel çiçek kutularında kullanıcılarına sunan marka, kısa süre önce Sosyopix Bakery ile yenilebilir hediyeler kategorisinde ürün yelpazesini genişletmişti.

 

Tüm kurumsal hediyeleri kendi üretim tesisinde hazırlıyor

 

%100 mutluluk garantili hediye alternatifleri sunan Sosyopix; kurumsal yılbaşı hediyeleri, kurum içi etkinlik, kadınlar günü, yıldönümü ve diğer özel günlerde kurumlara özel hediye seçenekleriyle, hem çalışanları hem de müşterileri mutlu edecek kişiselleştirilebilen hediyeler hazırlıyor.

 

Şirket ihtiyaçlarına uygun, en kaliteli ürünleri avantajlı fiyatlarla sunan Sosyopix, istenildiği takdirde hediye kutuları ve kutuların içerisindeki ürünleri markaya ve isme özel olarak da kişiselleştirebiliyor. Kutulara şirketler tarafından yer alınması istenen hediyeleri de ekleyen Sosyopix, hediye kutularının şirketler tarafından önceden deneyimlenmesi de sağlıyor.  Tüm kurumsal hediyeleri kendi üretim tesisinde özenle hazırlayan marka, ürünleri en hızlı şekilde teslim ediyor.

 

‘İyi ki’ dedirten kurumsal hediyeler

 

Fotoğraf baskısı ile birlikte konsept hediye kutusundan dekorasyon ürünlerine, modadan aksesuarlara, çiçeklerden cookie ve brownielere kadar birçok kategoride hediye seçenekleri sunan Sosyopix, kurumsal hediye kategorilerindeki ürünleriyle de dikkat çekiyor.

 

Exclusive Ofis, Nostaljik, Tatlı Sohbetler, Hello Sunshine, Küçük Mutluluklar, Yeni Başlangıçlar ve Motivasyon Hediye Kutularıyla farklı bir kurumsal hediye arayışındaki şirketlere alternatif çözümler sunan Sosyopix, hediye kutularıyla ‘iyi ki’ dedirten kurumsal hediyeler hazırlıyor.

 

Sosyopix, kullanıcılarına %100 mutluluk garantisi veriyor ve detayları özenle düşünülmüş tüm ürünlerini el işçiliği ile hazırlıyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

Evlerimizin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan perdelerin önemli bir işlevi de özel hayatımızı korumak. Somfy teknolojisi …