Son Dakika
Kopiser Büro Makineleri İzmiri Renklendiriyor

Kopiser Büro Makineleri İzmiri Renklendiriyor

KOPİSER BÜRO MAKİNALARI olarak ”KOPİSER” markası ile yurtdışından kendi ithalatımız alternatif %100 uyumlu ürünler getirtilerek, kullanıcılara ucuz maliyetli baskı çözümleri sunulmaktadır. 2010 yılında faaliyetine başlayan KOPİSER BÜRO MAKİNALARI konusunda uzman teknik personeller ile siz değerli müşterilerine hizmet etmekten gurur duymaktadır. Özellikle fotokopi sektöründe kiralama ve kopyabaşı maliyet çözümleriyle normal satışa alternatif çözümler sunarak, yoğun iş ortamlarında profesyonel yöneticilere ve firmalara önemli faydalar sağlamaktadır.

 

Kopiser Büro Makineleri İzmiri Renklendiriyor

 

 

KOPİSER BÜRO MAKİNALARI özellikle renkli dijital fotokopi makinası kiralama sektörüne ağırlık vererek bünyesinde bulunan özsermayesi 250′ yi aşkın cihazla geleceğe emin ve kararlı adımlarla yürümektedir.

 

Kiralama ve kopya başı sistemi uzun dönemli fotokopi makineleri, printer ve fax kullanımı için önerilen bir yoldur. 3 temel konu üzerinde oluşur.
1.YOL
-Bu sistemde makinenin mülkiyeti tamamen KOPİSER. firmasına ait olup bütün giderler (toner, developer, drum, işçilik, servis, bakım-onarım) gibi harcamalarla yine KOPİSER. firması tarafından karşılanır. Kullanıcı sadece kullandığı fotokopi kağıdından ve makinenin güvenliğinden sorumludur. Ayrıca kullanıcı ay sonunda çekmiş olduğu kopya sayısı kadar kopya başı çekim fiyatı üzerinden ödeme yapar.
2. YOL
-Bu sistemde makinenin mülkiyeti tamamen müşteriye aittir. Bunun dışında fotokopinin veya baskının oluşmasında geçerli her türlü masraf (toner, developer, drum, sarf giderler, parça değişimi, bakım-onarım) gibi KOPİSER. firmasına aittir.( Fotokopi kağıdı hariç) Müşteri ay sonunda çekmiş olduğu fotokopi miktarı kadar belirlenmiş olan kopya başı birim fiyatı üzerinden ödem yapar.
Kopiser Büro Makineleri İzmiri Renklendiriyor
3. YOL
-Bu sistemde makinenin mülkiyeti KOPİSER. firmasına ait olup kullanıcı sözleşme süresi boyunca aylık belirli bir kira ödermesi yapar. Ayrıca kopya başından da çekilen kopya kadar belirlenen kopya başı çekim ücreti miktarı kadar ödemeyi KOPİSER. firmasına yapar. Buna karşılık KOPİSER. makineyi müşteride konumlandırdıktan sonra kopyanın oluşması için gerekli ( fotokopi kağıdı hariç) toner, developer, drum, servis, bakım-onarım gibi her türlü gideri karşılar.
Kopiser Büro Makineleri İzmiri Renklendiriyor
MITACO Marka Fotokopi Makinaları için izmir bölge yetkili satış ve teknik servis, ayrıca KONICA-MINOLTA, DEVELOP, KYOCERA, UTAX, RICOH, XEROX marka fotokopi makinaları için teknik destek ve sarf malzeme teminini sağlamaktadır. Yıllık periyodik bakım sözleşmeleri ile cihazınız aylık olarak düzenli bakımları yapılmakta ; cihazınızdan maksimum performans almanızı sağlamaktadır. Aylık yapılan bakımlar ile ayrıca cihazınız için harcadığınız yedek parça ve arıza giderlerinizi minimuma indirmek elinizde. Sizde bu ayrıcalıklı müşterilerimizden olmak isterseniz bize ulaşabilirsiniz. Büro makinalarında meydana gelen aksamanın bir iş yerini nasıl etkilediğini iyi bilen KOPİSER, servis sorumluluğunda olan makinaların tümüne bakım ve revizyon hizmeti verir. Revizyon gören makina ilk günkü gibi yenilenir. KOPİSER, kendisine ihtiyacı olan tüketici ve müşterisi neredeyse oradadır, her zaman yanındadır. Arıza tespitleri firmamız tarafından ücretsizdir.
Kopiser Büro Makineleri İzmiri Renklendiriyor

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

Evlerimizin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan perdelerin önemli bir işlevi de özel hayatımızı korumak. Somfy teknolojisi …