Son Dakika
KONAMI ↑↑↓↓←→←→BA KODUNUN 35’İNCİ YILDÖNÜMÜNE ÖZEL ŞARKILAR VE

KONAMI ↑↑↓↓←→←→BA KODUNUN 35’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ YENİ ÇEVRİMİÇİ MAĞAZA VE LOFI ŞARKILARLA KUTLAMAYA DEVAM EDİYOR

Konami Digital Entertainment B.V., meşhur ↑↑↓↓←→←→BA kodunun 35. yıldönümünü kutlamaya devam ediyor! Retro oyun serisi Arcade Archives hakkında bilgiler içeren ve resmi Konami Mağazası üzerinden tüm KONAMI hayranlarını cezbedecek yeni ürünler içeren web sitesi, an itibarıyla yayında! Kutlamalar kapsamında ‘DJ Tokyo Machine’ ve ‘DJ No.2’ retro KONAMI oyun şarkılarının çok özel düzenlemelerini yaptı. Mağazaya ve bu şarkılara aşağıdaki adreslerden erişmek mümkün.

 

DJ Tokyo Machine, hayranların en sevdiği NES oyunu Gradius‘un müziğini remiksleyip yine Tokyo Machine Ekibi tarafından oluşturulan bir müzik videosu ile yayınladı. DJ No.2 ise NES oyunlarından GradiusGanbare Goemon! Karakuri DōchūYie Ar Kung-FuTwinBee ve Salamander şarkılarını lofi hiphop tarzında düzenledi.

KONAMI ↑↑↓↓←→←→BA KODUNUN 35’İNCİ YILDÖNÜMÜNE ÖZEL ŞARKILAR VE

 

Gelelim HAMSTER Corporation tarafından üretilen Arcade Archives serisine. Bu çok özel video oyunu koleksiyonu, Gradius ve Yie Ar Kung-Fu gibi KONAMI oyunları da dahil olmak üzere klasik oyunların aslına uygun olarak yeniden üretilmesi konseptiyle geliştirildi. Bu seri, video oyunlarının bugünlere gelmesinde önemli rol oynayan mihenk taşı yapımları ölümsüzleştirmeye odaklanıyor. Oyuncular, küresel puan tablosu aracılığıyla dünya çapında puanlarını karşılaştırabiliyor ve rekabet edebiliyorlar. Arcade Archives’ı PlayStation®4 ve Nintendo Switch üzerinden oynayabilirsiniz.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

CASTLEVANIA: GRIMOIRE OF SOULS APPLE ARCADE’E ÖZEL ÇIKTI!

CASTLEVANIA: GRIMOIRE OF SOULS APPLE ARCADE’E ÖZEL ÇIKTI!

Michiru Yamane’nin müzikleri ve Ayami Kojima’nın tasarımlarıyla bu yepyeni Castlevania deneyimi, eski oyunların unutulmaz karakterlerini …