Son Dakika
Kompakt ve Şık TransferPacT WATSN Aktarma Anahtarı Red Dot Design 2021 Ödülü Aldı

Kompakt ve Şık TransferPacT WATSN Aktarma Anahtarı Red Dot Design 2021 Ödülü Aldı

  • Schneider Electric Wingoal’un sunduğu aktarma anahtarı, uzmanlar tarafından oluşan uluslararası jürinin kararıyla Endüstriyel Tasarım dünyasının Oscar’ı olarak bilinen Red Dot Tasarım 2021 ödülünü aldı.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde lider konumda bulunan Schneider Electric, TransferPacT WATSN serisi otomatik aktarma anahtarıyla 2021 Red Dot Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Endüstriyel Tasarım dünyasının Oscar’ı olarak bilinen Red Dot Tasarım Ödülü yıllar içinde sektörde geniş kabul gördü ve itibar kazandı. Bu yıl 60 ülkeden simge haline gelmiş ürünler, uzmanlardan oluşan uluslararası bir jürinin değerlendirmesine sunuldu. Red Dot Tasarım Ödülü’nü kazanan ürünler görkemli dış tasarımları, kaliteleri ve inovasyonlarına göre belirleniyor.

Schneider Wingoal Ar-Ge Merkezi birkaç yıl önce Şangay Zhangjiang AR-GE merkeziyle güç birliği yaparak benzersiz bir inovasyon için beş çekirdek Schneider Electric ekibi oluşturdu. Schneider Wingoal’un sunduğu TransferPacT WATSN serisi aktarma anahtarı, Sihai serisinin ardından aktarma anahtarı (ATSE) pazarının yeni parlayan yıldızı olacak.

Bu yeni nesil TransferPacT WATSN’nin faydaları “büyük umutlar vaat eden, kompakt ve şık” olarak tanımlanabilir:

* Kompakt: Küçük ayak izi sayesinde çok sınırlı yerlere sığabilmektedir. Düşük form faktörü sayesinde kabin genişliği 400mm’ye kadar inebilmektedir.

* Şık: Benzersiz ve usta tasarım. Milisaniyeler içinde anahtarlama yapmak için üç uyarma pozisyonu entegredir.

* Gelişmiş: Yinelenen honlama sayesinde mükemmel performans: AC-33B kategorisi, tam kısa süreli dayanma akımı (Icw) aralığı.

* Kaliteli: Kalite ve güvenlik daima önceliklidir. Otomatik yalın üretim hattında akıllı üretimle kaliteli ürünler üretilir.

* Muhteşem: Akıllı ve klasik. Tam kapsamlı kontrolörler, Modbus iletişim protokolünü destekleyerek eksiksiz ara bağlantı sağlar.

* Çeşitli: Basit ve tam kontroller sayesinde tamamen çok sistemli sertifikasyon gibi farklı ihtiyaçları karşılar.

* Esnek: Esnek yapım ve genişletme imkanı tanır. Modüler tasarımı sayesinde özel fonksiyon genişletmesine imkan sağlar.

* Özel Yapım: İhtiyaçlarınıza göre tasarlanır. TIDE 2.0 akıllı kontrol sistemi ve birleşik platform mimarisiyle tam donanımlıdır.

TransferPacT WATSN serisi otomatik aktarma anahtarı, temel yüklerin sürekliliği, güvenliği ve güvenilirliğini sağlamak için AC 400V ve daha düşük nominal çalışma gerilimine ve 50 – 60 Hz nominal frekansa sahip bir güç besleme ve dağıtım sistemi bünyesinde iki güç kaynağı arasında anahtarlama yapmak için tasarlanmıştır. Uyarma sürücüsü yapısına sahiptir. Üstün performansı ve yüksek kalitesi sayesinde çeşitli ortamlarda yaygın olarak kullanılabilmekte ve müşterinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

‘Sürdürülebilir İş Ödülleri 2021’ Finale Kalan Projeler Açıklandı

‘Sürdürülebilir İş Ödülleri 2021’ Finale Kalan Projeler Açıklandı

Enerji ve karbondan atık yönetimine, su yönetiminden sürdürülebilir inovasyona, sosyal etkiden işbirliğine, kadının güçlendirilmesinden çalışan …