Son Dakika
HONOR Band 6: Daha büyük ekran daha rahat kullanım

HONOR Band 6: Daha büyük ekran daha rahat kullanım

Akıllı saati aratmayan özellikleriyle öne çıkan akıllı bileklik HONOR Band 6, bir önceki modeline göre neredeyse 3 katına çıkan ekranı ve kir tutmayan silikon kayışıyla kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.

Gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa çıkardığı en yeni akıllı bilekliği HONOR Band 6 ile kullanıcılara benzersiz bir sağlık ve egzersiz takip imkanı sunuyor. Akıllı bileklikler arasında nadir görülen büyük ekranıyla eşsiz bir deneyim sunan HONOR Band 6, terletmeyen silikon kayışıyla da fark yaratıyor.

2.5D kavisli yapısıyla kesintisiz bir görünüm sunan ekran, parmak izi bırakmayan kaplamasıyla oldukça bir şık görünüşe sahip. Geleneksel bilekliklere göre yüzde 148 daha geniş olan 1.47 inç büyüklüğünde 194×368 çözünürlüklü AMOLED ekran; kullanıcıların egzersiz, stres ve uyku takiplerini rahatça yapmalarına imkan sağlıyor. Bir önceki nesle göre yüzde 42 daha fazla ekran alanı sunan HONOR Band 6 ile bu sayede bildirim ve mesajlar da kolayca görüntülenebiliyor. Gün ışığının yoğun olduğu zamanlarda ise bilekliğin 1000 nit’lik parlaklığı sayesinde ekranı görmek mümkün. Menüler arasında basit dokunuşlar ya da yukarı, aşağı, sağa ve sola kaydırarak gezinmenizi sağlayan dokunmatik ekranda, Sağlık uygulamasıyla yüklenebilen birden fazla saat görünümü de mevcut.

Silikon kayışla gece boyu rahat deneyim

HONOR Band 6, büyük ekranıyla özellikle düzenli egzersiz yapanlar için büyük kolaylık sağlıyor. Bileklikte yer alan koşu, bisiklet, yüzme gibi 10 farklı egzersiz modu, büyük AMOLED ekranda daha kolay takip edilebiliyor. Diğer akıllı bileklik ve saatlerin aksine oldukça ince ve bileğinizin doğal yapısına uyumlu bir kayışla gelen HONOR Band 6, bu sayede gece boyu kolunuzda olsa bile rahat bir kullanım sunuyor. Meteor Siyahı, Kumtaşı Grisi ve Mercan Pembesi olarak her tarza uygun renk seçeneğe sahip akıllı bileklik, silikon kayışı sayesinde kir tutmuyor ve yoğun kullanımda bile terletmeyip kolunuzdan hiç çıkarmak istemeyeceğiniz akıllı bir asistan haline dönüşüyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Merakla beklenen HONOR 50 tanıtıldı

Merakla beklenen HONOR 50 tanıtıldı

HONOR, derece görüş açısına sahip 32MP ön kamera sayesinde tek seferde eşsiz bir vlog deneyimini …