Son Dakika
Geniş Hacimli ve Doğa Dostu Bosch Derin Dondurucu GSV33VWE0N

Geniş Hacimli ve Doğa Dostu Bosch Derin Dondurucu GSV33VWE0N

Mutfaktaki hayat kalitenizi artırmak için inovatif ve fonksiyonel ürünler sunan Bosch, dondurulmuş büyük boyutlu gıdalarınız için ekstra alan sunan Derin Dondurucu GSV33VWE0N ile fark yaratıyor. 231 litrelik kapasitesi ve biri BigBox olmak üzere 7 çekmecesiyle ezberleri bozan Derin Dondurucu GSV33VWE0N, E sınıfı enerji verimliliğiyle de Bosch’un doğa dostu teknolojileri arasında.

 

Yaz lezzetlerini kışın tüketmek ya da en sevdiğiniz tatları daha sonraki aylar için muhafaza etmek… Üstelik bunu ilk günkü tazeliğiyle yapabilmek… “Yaşam için teknoloji”leriyle göz dolduran Bosch, yüksek kalite ve işçiliğe sahip Bosch derin dondurucular ile yiyeceklerinizi tazeliğini kaybetmeden tüketmenizi artık mümkün hale getiriyor. Biri BigBox olmak üzere 7 çekmeceli Bosch Derin Dondurucu GSV33VWE0N ile yiyeceklerinizi daha uzun süre bozulmadan saklayabilir; aylar sonra bile gerçek tadıyla tüketebilirsiniz. Geniş kullanım alanıyla dikkat çeken Bosch Derin Dondurucu GSV33VWE0N, 231 litrelik kapasitesi ve E sınıfı enerji verimliliğiyle de fark yaratıyor.

 

231 Litrelik Saklama Alanı

Bosch Derin Dondurucu GSV33VWE0N, 231 litrelik kapasitesiyle mutfaktaki hayat kalitenizi artırmak için size sunulan mükemmel çözümlerden biri. Dondurulmuş büyük boyutlu gıdalarınız için ekstra alan sunan BigBox çekmecesi ise büyük bir pastayı bile muhafaza etmenizi mümkün kılıyor. BigBox bölmesinin üst çekmecesi ile aradaki cam rafı da dilediğinizde kaldırabilir ve böylece daha uzun yiyeceklere yer açabilirsiniz. Geniş ve esnek bir dondurucu alanı sunan VarioZone özelliğiyle de oldukça fonksiyonel olan ürün, dondurucu bölmesindeki tüm çekmecelerin kolayca çıkarılmasına ve böylece gerektiğinde daha fazla alan kazanılmasına olanak sağlıyor.

 

Hem Size Hem de Doğaya Dost 

E sınıfı enerji verimliliğiyle doğa dostu olan Bosch Derin Dondurucu GSV33VWE0N’i mükemmel kılan özelliklerinden biri de FreshSense özelliğiyle yiyeceklerin buzdolabında daha uzun süre bozulmadan ve gerçek tadında saklanması. Mükemmel saklama koşullarını mümkün kılan bu inovatif ürünün hem iç hem de dış yüzeyine yerleştirilen sensörler, cihazın içindeki sıcaklığın sabit kalmasını sağlıyor. Böylece yiyecekler buzdolabında daha uzun süre bozulmadan ve gerçek tadında saklanabiliyor. SuperFreeze özelliği ise yeni yiyeceklerin çabucak dondurulmasını sağlarken dondurucu içerisindeki diğer gıdaların buzunun çözülmesi önleniyor.

 

Buzlanma Tarihe Karışıyor

lowFrost teknolojisiyle dikkat çeken Bosch Derin Dondurucu GSV33VWE0N’de dolabınızın buzlanması da tarihe karışıyor. Elektrik kesintisi durumunda Cold Accumulator özelliği devreye girerek yiyeceklerinizin buzunun çözülmesi engelleniyor. Cold Accumulator, tank sıcaklığını korumak ve soğuk havayı serbest bırakmak için soğutucunun plaka akümülatör tarafından serbest bırakılmasıyla kötü sürprizlerin önüne geçerek mutfaktaki hayat kalitenizi gerçek anlamda artırıyor.

 

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

IAA Mobility: Her türlü mobilite için iklim dostu çözümler - Bosch, elektromobilite ile 1 milyar avrodan fazla satış gerçekleştiriyor

IAA Mobility: Her türlü mobilite için iklim dostu çözümler – Bosch, elektromobilite ile 1 milyar avrodan fazla satış gerçekleştiriyor

Sürücü destek sistemi işi yüzde 40 büyüyecek Bosch CEO’su Volkmar Denner: “Elektromobilite temel işlerimizden biri …