Son Dakika
GELENEKSELLEŞEN BAZAAR BİLKENT ALIŞVERİŞ VE TASARIM GÜNLERİ, ŞEHRE DÖNÜŞ İLE BİLKENT CENTER’DA

GELENEKSELLEŞEN BAZAAR BİLKENT ALIŞVERİŞ VE TASARIM GÜNLERİ, ŞEHRE DÖNÜŞ İLE BİLKENT CENTER’DA

Bilkent Center, açık havada düzenlediği Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri ile el emeği tasarım ürünlerinin olduğu birçok farklı markayı Eylül ayında da ziyaretçileri ile buluşturacak.

Birçok tasarımcıyı ve birbirinden özel el emeği tasarım ürünlerinin olduğu farklı markaları ziyaretçileri ile buluşturan Bilkent Center, ‘Bilkent Şehre Dönüş’ günleri kapsamında 9-12 ve 23-26 Eylül tarihleri arasında açık havada güvenli ve keyifli alışveriş deneyimini yaşatmaya devam edecek. Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri’nde aksesuardan, el yapımı bebeklere, evinizin her detayına anlam katan dekor ürünlerinden, kıyafetlere kadar pek çok zevke hitap eden stantlar bulunacak. Açık havada gerçekleşecek olan Bazaar rahat bir alışveriş deneyimi sunarken el emeği tasarım ürünleri arayan ziyaretçilerin de adresi olmaya devam edecek.

Bilkent Center, aynı zamanda ziyaretçilerini Grup Metefor’un keyifli müziği ile hafta sonu 17.00-19:00 saatleri arasında ‘Bilkent Şehre Dönüş’ Alışveriş ve Tasarım Günleri’ne güzel bir gün geçirmeye davet ediyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

KAHVE TUTKUNLARINI BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

KAHVE TUTKUNLARINI BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kişinin katılımı, 24 …