Son Dakika

NTT DATA Business Solutions ile ilgili tüm haberler

NTT DATA Business Solutions, 30’dan fazla ülkede 10 bini aşkın çalışanıyla, her yıl dünya çapında ortalama 30 bini aşkın projeyi hayata geçiriyor.

 

Global yetkinliklerini ve sektörel uzmanlıklarını, yerel deneyimle birleştiren şirket, SAP’nin Global ve Platin İş Ortağı olarak, 2000 yılından bu yana ülkemizde de faaliyet gösteriyor.

 

Yeni nesil teknoloji uygulamaları ve SAP uygulamalarında pazar lideri olan NTT DATA Business Solutions Türkiye, 1400 kişiyi aşkın genç, dinamik ve uzman ekibiyle kurumsal yazılım çözümleri ve danışmanlık hizmeti veriyor.

 

Kurumlara, dijital dönüşüm konusunda uçtan uca teknolojik çözümler sunan ve rehberlik eden NTT DATA Business Solutions Türkiye, inovasyon merkezi ve Sanayi Bakanlığı’nın onayı ile kurduğu ArGe Merkezi aracılığı ile sürdürülebilir insan hayatı için yeni nesil teknolojiler geliştiriyor.

 

Türkiye’deki kurumların iş ihtiyaçları doğrultusunda inovasyon üreten şirket, bulut platformlarda yapay zeka, IoT, büyük veri, blockchain ve RPA alanlarında yeni teknolojiler üzerine çalışarak iş fikirlerini ürüne dönüştürüyor.

 

Müşteri Deneyimi ve Destek Merkezi aracılığı ile Amerika’dan Rusya’ya, Çin’den Dubai’ye 5 kıtada yüzlerce kuruma 7/24 uygulama desteği hizmeti veriyor.