Son Dakika

Logitech ile ilgili tüm haberler

 

Logitech, insanların gündelik hayatında yer alan tasarımlar üreterek onları dijital dünyaya bağlıyor. Bundan 40 yıl önce, bilgisayarlar aracılığıyla insanları birbirine bağlamaya başlayan Logitech, şimdi de müzik, oyun ve video aracılığıyla herkesi bir araya getiren ürünler tasarlıyor. Logitech’in markaları arasında LogitechLogitech GASTRO GamingStreamlabs, Ultimate EarsJaybird, and Blue Microphones bulunuyor. 1981 yılında kurulan Logitech International; hisseleri SIX Swiss Exchange (LOGN) ve Nasdaq Global Select Market’te (LOGI) işlem gören halka açık bir İsviçre şirketi.

Türkiye’deki distribütörü Penta olan Logitech’e; http://www.logitech.com, http://blog.logitech.com/, Facebook ya da Twitter adresleri üzerinden ulaşılabiliyor.

 

Logitech ve Logitech’in diğer markaları, Logitech Avrupa A.Ş. ve/veya ABD ile diğer ülkelerdeki iştiraklerinin ticari ya da tescilli ticari markalarıdır. Diğer tüm ticari markalar kişisel sahiplerinin mülkiyetindedir. Logitech ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi için, logitech.com adresini ziyaret edin.