Son Dakika

Keepnet Labs ile ilgili tüm haberler

Keepnet Labs, işletmeleri e-posta tabanlı saldırıların yaşam döngüsü boyunca koruyan; insan, süreç ve teknolojiyi kapsayan bir bütüncül çözüm platformudur.

Patent bekleyen 3 teknolojiye sahip olan Keepnet Labs, dinamik ve hızla büyüyen sistemlere entegre olan popülasyonun ihtiyaçlarını karşılamak için güvenlik ürünlerini sürekli yenileştirme ve genişletme yönünde faaliyetler yürütmektedir.

Keepnet Labs, her büyüklükte işletmeye hizmet vermek için; güvenilirlik, uyumluluk, kullanım kolaylığı ve ölçeklenebilirlik gibi birçok kriteri karşılayan, aralarında Oltalama Simülatörü, Farkındalık Eğitimleri, E-posta Tehdit Simülatörü, Tehdit İstihbaratı, Olay Müdahale ve Tehdit Paylaşımı modüllerinin bulunduğu bilgi güvenliği çözümleri sunar.

ABD, İngiltere, Türkiye ve AB’de 40’dan fazla sektörde 900 binin üzerinde kullanıcıya hizmet veren, Yerli Malı Belgesi ile ürün ve hizmetlerini %100 yerli ve milli olarak tasdikleyen Keepnet Labs, Türkiye’de pazar liderliğini korurken, Avrupa’da ve ABD’de büyüme hedeflerine yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Türkiye’deki AR-GE faaliyetleri ve siber güvenlik alanındaki uluslararası araştırmaları ve raporları güvenlik dünyasına ışık tutmaktadır.

Keepnet 2020 Oltalama Trendleri Raporu’na ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Keepnet’in evden çalışanlara yönelik hazırladığı ücretsiz siber güvenlik eğitimleri serisine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.