Son Dakika
E-TİCARET İÇİN ŞİRKET KURMAK ARTIK ÇOK KOLAY...

E-TİCARET İÇİN ŞİRKET KURMAK ARTIK ÇOK KOLAY…

WorqCompany’den çok avantajlı e-ticaret paketi…

 

Dijital altyapıya dayanan online ticarete olan ilgi her geçen gün artarken, bu alanda faaliyet göstermek isteyenler için de artık işler çok kolay.

 

Girişimcileri destekleyen ve yeni işini kolayca kurup, güvenilir bir iş desteği arayanlara hizmet veren WorqCompany, yeni e-ticaret işletmeleri için tüm süreçleri bir araya toplayan avantajlı bir e-ticaret paketi sunuyor.

 

Uçtan uca e-ticaret çözümleriyle işletmelerin dünyanın her yerine kolayca ulaşmasını ve satışlarını artırmalarını sağlayan WorqCompany, bu yola yeni çıkanlar için şirket kuruluşu ve e-ticaret çözümü hizmetleriyle büyük avantajlar sunuyor.

 

WorqCompany’nin avantajlı paketinde öncelikle, şirketin tüm kuruluş süreci işinizin gerekliliklerine göre size özel çözümlerle danışmanlar tarafından gerçekleştiriliyor.

 

Vergi danışmanlığı, ofis çözümleri yani yasal tebligat adresi, ödeme aracılığı hizmetleri, muhasebe çözümleri, geliştirdiği WorqFinance üzerinden online masraf bildirim sistemi ve finansal durum raporlama analiz sistemi, posta karşılama hizmeti, ücretsiz etkinlik, eğitim imkanı ile indirimli toplantı odası kullanımı hakkı gibi hizmetler WorqCompany tarafından sağlanıyor.

 

Şirket kuruluşu gerçekleştikten sonra paketin e-ticaret yapanlara özel hazırladığı e-ticaret çözümleri desteği başlıyor. WorqCompany’in sunduğu hizmetler arasında e-fatura ile e-dönüşüm hizmetleri, ön muhasebe, WorqFinance üzerinden size özel finansal görünüm raporlaması, e-ticaret vergi danışmanlığı, e-ticaret platform entegrasyonları, pazaryeri ve kargo entegrasyonu, alanında uzman iş ortaklarından özel indirim ve fırsatlar yer alıyor.

 

WorqCompany’nin yeni kurulacak şirketler için sunduğu avantajlı e-ticaret paketiyle ilgili ayrıntılara www.worqcompany.com/cozumlerimiz/e-ticaret-paketi adresinden ulaşabilirsiniz.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.