Son Dakika
Dr. Oetker’den yeni geleneksel lezzet; Sultan Lokumu Tatlısı!

Dr. Oetker’den yeni geleneksel lezzet; Sultan Lokumu Tatlısı!

Dr. Oetker, lezzetini Hindistan cevizinden alan ve hazırlaması çok kolay Sultan Lokumu Tatlısı’nı tüketicileri ile buluşturdu.

 

Dr. Oetker Sultan Lokumu Tatlısı’nı hazırlarken dışarıdan tek ihtiyacınız 500 ml süt ve 25 g tereyağı.

Ayrıca Dr. Oetker Sultan Lokumu Tatlısı’nı; pişirirken Dr. Oetker Damla Sakızlı Şekerli Vanilin, portakal kabuğu, hurma ve incir parçaları ekleyerek farklı lezzetlerde Sultan Lokumu Tatlıları elde edebilir, Hindistan cevizini tatlı karışımına ekleyip Antep fıstığı, badem veya fındık ile kaplayabilir, tatlıların üst kısmında çukurlar oluşturup eritilmiş çikolatayla doldurabilir veya Rulo Sultan Lokumu Tatlısı hazırlayabilirsiniz.

 

Tüm öneri ve püf noktalarını ürün ambalajı üzerinde bulabilirsiniz.

 

Dr. Oetker Sultan Lokumu Tatlısı’nın hazırlanış videosuna, mobil cihazınızla ambalaj üzerindeki QR kodu okutarak ya da www.droetker.com.tr adresimizden ulaşabilirsiniz

 

Dr. Oetker ürünlerini satış noktalarından satın alabileceğiniz gibi, dilerseniz Dr.Oetker Sanal Mağaza aracılığıyla da sipariş verebilirsiniz.

 

Dr. Oetker ürünleri ve tarifleri hakkında bilgi almak veya hazırlama/pişirme ipuçlarına, püf noktalarına ulaşmak isteyenler 0 800 415 98 04 veya 0 850 222 98 04 no’lu Danışma Hatları’nı arayabilir ya da www.droetker.com.tr internet adresine başvurabilirler.

 

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.