Son Dakika
Doğayla iç içe bir tatil için adres D&R

Doğayla iç içe bir tatil için adres D&R

Uzun ve hareketli bir çalışma döneminin ardından tatil heyecanı başladı. Yoğun iş temposundan sıkılanlar, hem dinlenebilecekleri hem de ruhlarını doğanın güzellikleriyle tazeleyebilecekleri tatil planları yapıyor. Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, tatilde karavanına atlayıp doğayı keşfe çıkmak isteyenlerin işini kolaylaştıracak bir ürün seçkisi hazırladı.

Pek çok uzmana göre doğada kamp yapmak kadar insanı özgür ve doğayla iç içe hissettiren başka bir seyahat tarzı bulunmuyor. Her şeyden önce doğa ile iç içe geçirilen tatiller, eğlencenin yanında ruhen zenginleşmeyi ve sosyal yönlerin gelişimini sağlıyor. Doğanın büyülü dünyasının derinliklerine girmek isteyenler ise genellikle karavanı tercih ediyor. Keşfedilmeyi bekleyen doğal ve tarihi güzelliklere ulaşmak, karavan yolculuğuyla daha keyifli bir hal alıyor. D&R, karavan yolcuğunuza eşlik edecek ürün alternatifleriyle bu eşsiz tecrübede size eşlik ediyor.

İlk olarak, gerekli malzemeleri yanınıza aldığınızdan emin olun. Kamp öncesi D&R’dan alabileceğiniz sırt çantanıza malzemelerinizi koyabilirsiniz. Malzemelerinizin yoğunluğuna göre iç hacme sahip, hafif bir spor çantası işinizi kolaylaştıracaktır.

Yolda karşılaşılan göz alıcı görüntülere tanıklık edip bu anları fotoğraflamak gibisi yok. Tabloyu andıran manzaraları ölümsüzleştirmek için fotoğraf makinenizi ya da kameranızı yanınıza almayı unutmayın. Tatil boyunca tabloyu andıran manzaraları Fuji Instax Mini 11, Fujifilm Instax LiPlay Hybrid veya Bood 4K Wifi Sports BD-8000 Kumandalı Action Kamera ile ölümsüzleştirebilir, tatilinizi unutulmaz hale getirebilirsiniz.

Tatilde kitap keyfine ne dersiniz? Karavanla çıkılan kamp tatili, kitap okumak için oldukça uygun bir ortam yaratıyor. Tatilde okuyacağı kitaplara karar veremeyenler için D&R’da romantikten korkuya, fantastik edebiyattan bilim kurguya, dünya klasiklerinden çok satanlara pek çok içerikte sınırsız kitap alternatifi bulunuyor. Bir diğer alternatif de Kobo Elipsa e-kitap okuyucu ile birbirinden farklı içerikteki kitaplarla keyifli bir gün geçirmek olabilir.

Kamp malzemeleri söz konusuysa elbette drone’lar da listede yer alıyor. Son yılların en gözde hobi ürünlerinden CX-32W Kameralı Otonom Kalkış Yapan Drone Seti aracılığıyla kusursuz anları yakalamayı unutmayın!

Kamp ortamında müzik dinlemek ortamın sakinleştirici, rahatlatıcı etkisini artırıyor. Dolayısıyla kamp için gerekli malzemeler denildiğinde ilk akla gelen ürünlerden biri kulaklık. JBL kulaklıklar, doğada müzik keyfini doyasıya yaşamanız için D&R’da sizi bekliyor.

Doğada veya özel kamp alanlarında uzun yürüyüşler yapmak, şehrin gürültüsünden arınıp rutin koşturmacanın yarattığı stresten uzaklaşmayı sağlıyor. Doğa yürüyüşlerine çıkmayı seviyorsanız su ihtiyacınızı karşılayacak matara ve şişenizi yanınızdan ayırmayın. D&R’da bulabileceğiniz Stanley ve Aladdin markalı ürünleri tercih edebilirsiniz.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.