Son Dakika
Doğal taş ve mermer sektörünün lideri Batı Ege Mermer’in araç tercihi MAN oldu

Doğal taş ve mermer sektörünün lideri Batı Ege Mermer’in araç tercihi MAN oldu

Türkiye’nin doğal taş ve mermer sektörünün lider firmalarından Batı Ege Mermer A.Ş., müşterilerine daha iyi ve hızlı hizmet sunmak için filosunu yeni MAN araçlarla güçlendirdi. Akdeniz Bölgesindeki farklı şehirlerde fabrika ve taş ocakları bulunan, yurt içinin yanı sıra yurt dışına da ihraç yapan Batı Ege Mermer, yeni araç yatırımı kapsamında filosuna 15 adet MAN TGS 18.470 GA çekici kattı. Firma, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. yetkili satıcılarından Antoto Otomotiv’den satın aldığı yeni araçları, törenle teslim aldı.

 

 

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., normalleşme ile birlikte araç teslimatlarına hız verdi. Türkiye’nin farklı noktalarında sektörlerinin lider firmalarına araç teslimatlarını sürdüren MAN, son teslimatı ise, doğal taş ve mermer sektörünün güçlü firması Batı Ege Mermer A.Ş.’ye yaptı. 1987 yılında Taner Arslan tarafından Aydın’ın Söke İlçesi’nde küçük bir mermer atölyesi olarak, kurulan Batı Ege Mermer, kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla kısa sürede büyüyerek, sektörünün lider ve öncü firması oldu.

Bugün Antalya Elmalı, Saklıkent, Mersin, Isparta ve Karaman’da bulunan ocaklarının yanı sıra Aydın Germencik’teki üretim fabrikasında üretim faaliyetlerini sürdüren Batı Ege Mermer, ihracatçı firması Aytan Madencilik ile Türkiye’nin ilk 1.000 İhracatçısı arasında yer alıyor.

 

Türkiye’nin büyüyen değeri araç filosunu MAN ile büyüttü

Büyüme hedefleri doğrultusunda araç filosunu büyütme kararı alan Batı Ege Mermer, yeni araç yatırımında ise, MAN’ı tercih etti. Firma, MAN Yetkili Satıcısı Antoto Otomotiv A.Ş. üzerinden satın aldığı 15 adet yeni MAN TGS 18.470 GA çekçiyi törenle teslim aldı. Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Batı Ege Mermer İdari İşler Müdürü Oğuzhan Vural, Firmanın Başkaptanı Ömer Günel ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş adına Bölge Satış Koordinatörü Ferit Aslan Akman ve Antoto Otomotiv A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Veli Özcan, Bayi Yetkilisi Ahmet Gürsoy katıldı.

 

“MAN araçları sahip olduğu niteliklerle bize büyük katkı sağlıyor”

Törende konuşan Batı Ege Mermer İdari İşler Müdürü Oğuzhan Vural, şunları söyledi: “Firma olarak, sahip olduğumuz genç ve dinamik kadromuzla sektörümüzün lider firmasıyız. Sadece yurt içine değil, yurt dışına da hizmet veriyoruz. Müşterilerimize daha iyi ve hızlı hizmet sunmak için de araç filomuzu büyütme kararı aldık. Tercihimizi ise, üstün nitelikli araçlarına ve hizmet kalitesine güvendiğimiz MAN araçlarından yana kullandık. MAN araçları gerek performans ve dayanıklılık gerekse de düşük işletme maliyetiyle bize, büyük katkı sağlıyor. Ayrıca sunulan satış sonrası hizmetlerden de çok memnunuz.”

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Conti Urban HA3 lastikleri ile MAN elektrikli otobüsler Hamburg’da iş başında!

Conti Urban HA3 lastikleri ile MAN elektrikli otobüsler Hamburg’da iş başında!

Almanya’nın Hamburg kentinde geçtiğimiz yıl hizmete başlayan ve Conti Urban HA3 lastikleri ile yollarda olan …